Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και στη… μέση η Μπασκόνια: Τι συμβαίνει με τον περιζήτητο Ρογκαβόπουλο

Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και στη… μέση η Μπασκόνια: Τι συμβαίνει με τον περιζήτητο Ρογκαβόπουλο

Υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Νίκος Ρογκαβόπουλος; Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πάντως παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις Ελλήνων που αγωνίζονται στο εξωτερικό είναι αυτή του Νίκου Ρογκαβόπουλου. Στα 23 του χρόνια ο διεθνής φόργουορντ δείχνει πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του και με διαρκώς ανοδική πορεία. Προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν στην Euroleague με την Μπασκόνια και όπως είναι λογικό δεν περνάει απαρατήρητος από τους δύο «αιώνιους».

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται πάντα για ό,τι καλό κυκλοφορεί στην αγορά από Έλληνες παίκτες και δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση ο Ρογκαβόπουλος. Το όνομα του άσου των Βάσκων έχει συνδεθεί αρκετές φορές στο παρελθόν και με τις δύο ελληνικές ομάδες, ωστόσο για διάφορους λόγους η υπόθεση δεν προχώρησε. Δεν αποκλείεται όμως αυτό να συμβεί στο άμεσο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Θα πληρώσουν ακριβά τον αποκλεισμό από τη Νόα: Ο Ηλιόπουλος έριξε πρόστιμο 350.000 ευρώ στους παίκτες της ΑΕΚ

Ο Ρογκαβόπουλος έχει συμβόλαιο με την Μπασκόνια μέχρι το 2026 και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Ισπανία το προηγούμενο διάστημα, η ομάδα του μπορεί να τον αποδεσμεύσει χωρίς buy-out αν υπάρξει πρόταση που να ικανοποιεί τον παίκτη. Δεν αποκλείεται και να ζητήσει κάποιο buy-out βέβαια, αλλά συγκεκριμένο ποσό δεν υπάρχει. Το θέμα είναι πόσο ζεστό θα είναι το όποιο ενδιαφέρον προκύψει και αν θα δελεαστεί και ο παίκτης.

Ο Ρογκαβόπουλος πάντως αυτή την στιγμή δεν δείχνει διάθεση να επιστρέψει στην Ελλάδα. Προτιμά να μείνει στην Μπασκόνια και να εξανλτήσει το συμβόλαιό του. Εξάλλου δεν τον πήραν τα χρόνια. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να καθιερωθεί και στη συνέχεια να ψάξει το συμβόλαιο της καριέρας του, την κίνηση που θα τον απογειώσει τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τον παρακολουθούν και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ