Παπαπέτρου : «Με την ίδια προσέγγιση όπως και με την Φενέρ»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στην ανοιχτή προπόνηση του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Έτοιμος για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα πάρα την κούραση από το ματς με την Φενέρμπαχτσε, παρουσιάστηκε στην ανοιχτή προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη, ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο φόργουορντ των Πειραιωτών σχολίασε για αυτό το ματς πως: «εννοείται πως είμαστε πανέτοιμοι. Έτσι είναι το σύστημα της Ευρωλίγκας. Θα είμαστε πανέτοιμοι αύριο να τα δώσουμε όλα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Τι έμαθε τωρα ο Ολυμπιακός από το ματς με την Φενέρ; Ο Παπαπέτρου σχολίασε: «το πείσμα και η επιμονή είναι το πιο σημαντικό από όλα. Νομίζω ότι επιμείναμε στο παιχνίδι. Βρεθήκαμε πίσω, βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ και συνεχίσαμε να παλεύουμε ότι και αν γινόταν. Ακόμα και όταν η Φενέρ έστειλε το ματς στην παράταση και είχαν το μομεντουμ εμείς συνεχίσαμε να παλεύουμε και δείξαμε ότι είχαμε καρδιά και θέληση πολύ μεγάλη. Αυτή είναι η βάση. Η ομάδα το έχει δείξει ότι το έχει αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε έτσι σε κάθε παιχνίδι.

Αναφορικά με το Ερυθρό Αστέρα ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είπε: «Το ότι δεν τρομάζει ο Ερυθρός Αστέρας είναι αυτό που.. τρομάζει κι ολας στο τέλος. Έχουν πολύ καλή λειτουργία είναι μια καλοδουλεμενη ομάδα. Σίγουρα δεν είναι και από τα μεγαθήρια της Ευρώπης και δεν έχει μεγάλο μπάτζετ αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο είναι όλοι ίσοι. Για αυτό όταν μπαίνουμε στο γήπεδο πρέπει να μπούμε με την ίδια προσέγγιση του παιχνιδιού όπως μπήκαμε μέσα στην Φενέρ και να δώσουμε το 100% όλοι παίκτες».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από