«Επίθεση» από τον μάνατζερ του Νάναλι στην Παρτίζαν

«Επίθεση» από τον μάνατζερ του Νάναλι στην Παρτίζαν

Ο ατζέντης του Τζέιμς Νάναλι, Μπιλ Νεφ, επιτέθηκε στον οργανισμό της Παρτίζαν για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση του πελάτη του.

O Tζέιμς Νάναλι αποχώρησε από την Παρτίζαν με τις δύο πλευρές να μην… χωρίζουν ήρεμα πετώντας «καρφιά» η μία στην άλλη.

Μετά τους Σέρβους, σειρά πήρε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Μπιλ Νεφ, ο οποίος τόνισε πως οι «ασπρόμαυροι» έκαναν προσπάθειες να μην αφήσουν τον Νάναλι να βρει άλλη ομάδα, επισήμανε ότι ο Ομπράντοβιτς του ζήτησε να μείνει τέσσερις φορές, ενώ κάλεσε τον σύλλογο να επικεντρωθεί στο πως φέρεται στους παίκτες.

Οι δηλώσεις του Μπιλ Νεφ:

«Η Παρτίζαν εξακολουθεί να εξαπολύει επιθέσεις κατά του Νάναλι μέσω των ΜΜΕ και της ιστοσελίδας της. Αυτό το κάνει γιατί ο Νάναλι ήταν από τους αγαπημένους της κερκίδας και προσπαθεί να δικαιολογήσει την απόφασή της για την αποχώρησή του από την ομάδα. Μετά το επεισόδιο με αντίπαλο παίκτη στους τελικούς του πρωταθλήματος Σερβίας, η Παρτίζαν έκανε προσπάθεια να μην αφήσει τον Νάναλι να βρει άλλη ομάδα, προσπαθώντας παράλληλα να τον διαπομπεύσει.

Ο αρμόδιος να απαντήσει είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος τουλάχιστον τέσσερις φορές είπε στον Νάναλι να ανανεώσει και να συνεχίσει στην ομάδα μέχρι να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Με αυτά που συνέβησαν ο Τζέιμς θα συνεχίσει την καριέρα του και πλέον θα αποφασίσουν τα δικαστήρια. Είναι προτιμότερο η Παρτίζαν να επικεντρωθεί στο πως να συμπεριφέρεται στους νυν και πρώην παίκτες της.

Τέτοιες διαφωνίες δεν θα πρέπει να βγαίνουν δημοσίως, ιδίως με παίκτες όπως ο Νάναλι, ο οποίος έχει δώσει τόσα πολλά στην ομάδα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ