Χέρμπερτ: «Πολλοί πιστεύουν ότι ήρθα στην Μπάγερν για τα χρήματα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια»

Χέρμπερτ: «Πολλοί πιστεύουν ότι ήρθα στην Μπάγερν για τα χρήματα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια»

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ μίλησε για την απόφασή του να αναλάβει την Μπάγερν Μονάχου.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, ο Γκόρντον Χέρμπερτ θα αναλάβει τις τύχες της Μπάγερν Μονάχου, αφήνοντας την εθνική Γερμανίας ύστερα από μία άκρως επιτυχημένη θητεία.

Ο πολύπειρος τεχνικός μιλώντας στην «Βild» τόνισε πως ήθελε πολύ να συνεχίσει να δουλεύει στη χώρα, επισήμανε ότι οι Βαυαροί είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν το έκανε για τα χρήματα αφού είχε μεγαλύτερες προτάσεις.

Οι δηλώσεις του Γκόρντον Χέρμπερτ:

«Ήθελα να μείνω στη Γερμανία. Μου αρέσει να δουλεύω εδώ και αγαπώ τον γερμανικό λαό. Τον Ιούλιο, ο Μάρκο Πέσιτς και ο Χέρμπερτ Χάινερ με πήραν τηλέφωνο για να με πείσουν να πάω στην Μπάγερν. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

Η Μπάγερν είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και μου επιτρέπει να προπονώ μερικούς από τους παίκτες της εθνικής μου ομάδας. Και μια μέρα, μπορεί να μου δοθεί η ευκαιρία να δουλέψω ως βοηθός προπονητή μαζί με τον γιο μου, τον Ντάνιελ.

Ανυπομονώ επίσης να συνεργαστώ με τον Μάρκο και ελπίζω να μάθω από τον πατέρα του, Σβέτισλαβ. Είναι συχνά στο Μόναχο, οπότε μπορώ να τον κάνω μέντορά μου. Πολλοί πιστεύουν ότι ήρθα στην Μπάγερν για τα χρήματα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια γιατί είχα πολύ πιο μεγάλες προτάσεις».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ