Παναθηναϊκός: Οικογενειακό τριήμερο για παίκτες και προπονητές στο Costa Navarino από τον Γιαννακόπουλο

Παναθηναϊκός: Οικογενειακό τριήμερο για παίκτες και προπονητές στο Costa Navarino από τον Γιαννακόπουλο

Σύσσωμος ο Παναθηναϊκός θα περάσει ένα τριήμερο στο πολυτελές Costa Navarino, ως δώρο από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την κατάκτηση της Euroleague.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League αλλά και της Euroleague λίγο καιρό νωρίτερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έταξε σε όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού μέσα από τα αποδυτήρια κρουαζιέρα στη Μύκονο με μεγάλο γιοτ.

Κάτι τέτοιο τελικά δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί εξαιτίας του βεβαρημένου προγράμματος των παικτών με τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρήκε άλλον τρόπο για να εκπληρώσει την υπόσχεσή του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ποδόσφαιρο στις παραλίες του Ρίο για τους Νέους

Οι παίκτες, οι προπονητές και το τεχνικό επιτελείο μαζί με τις οικογένειές τους θα ταξιδέψουν στο πολυτελές Costa Navarino στις 11-13/7, μετά από το τέλος του βασικού σταδίου προετοιμασίας της ομάδας.

Η δουλειά βέβαια δεν θα σταματήσει για τους «πράσινους» κι αυτό διότι στο πολυτελές ξενοδοχείο υπάρχει και σύγχρονο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν να προπονηθεί κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» στην Κύπρο (14-16/8) με την παρουσία των Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπάγερν Μονάχου

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ