Oμπράντοβιτς: «Κάποιοι παίκτες ήθελαν να αποχωρήσουν»

Oμπράντοβιτς: «Κάποιοι παίκτες ήθελαν να αποχωρήσουν»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για την επιλογή του να χτίσει το ρόστερ της Παρτίζαν ξανά από την αρχή.

Η Παρτίζαν θα εμφανιστεί πλήρως ανανεωμένη τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποφάσισε να αλλάξει σχεδόν όλο το ρόστερ της ομάδας, κρατώντας μόνο τους Κοπρίβιτσα και Ντιμιτρίεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε σε αυτήν του την απόφαση, ενώ ξεκαθάρισε πως και ορισμένοι παίκτες ήθελαν από μόνοι τους να αποχωρήσουν.

Οι δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Οι συγκυρίες μάς ανάγκασαν να αντιδράσουμε με αυτόν τον τρόπο. Φυσικά και δεν σχεδιάζαμε να αλλάξουμε όλη την ομάδα και να κρατήσουμε μόνο τον Μπάλσα Κοπρίβιτσα και τον Ντιμιτρίεβιτς. Κατά τη γνώμη μου όμως, κάναμε μια πολύ καλή δουλειά υπό αυτές τις συνθήκες. Κάποιοι παίκτες ήθελαν επίσης να αποχωρήσουν.

Είναι ακόμη προφανές ότι θα παίξουμε αρκετά επιθετικό μπάσκετ. Είναι μια διαδικασία που χρειάζεται χρόνο και είμαι ανοικτός στο να συζητήσω. Περιμένω να μου μιλήσουν και να μου εξηγήσουν πώς θέλουν να είναι το παιχνίδι τους αλλά και αυτό της ομάδας. Ξέρουν ότι η Παρτιζάν είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, όμως έχει και κάτι ακόμη. Οι φίλαθλοι της δεν υπάρχουν σε καμία άλλη ομάδα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ