Στο «κυνήγι» του Γιούρτσεβεν ο Παναθηναϊκός

Στο «κυνήγι» του Γιούρτσεβεν ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσιεύματα φορτσάρει για τον απόκτηση του Ομέρ Γιούρτσεβεν, καθώς αυτός φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Εργκίν Αταμάν για τη θέση του σέντερ.

Είναι γνωστό εδώ και κάποιες μέρες πως ο Παναθηναϊκός κοιτάει την περίπτωση του Ομέρ Γιούρτσεβεν, προκειμένου να ενισχυθεί στη θέση «5».

Κάτι το οποίο είχε πει και ο ίδιος ο Αταμάν σε συνέντευξή του σε μέσο της Τουρκίας, ότι δηλαδή είναι μέσα στα πλάνα του να ασχοληθεί με τον Τούρκο σέντερ.

Διαβάστε επίσης: Ατρόμητος – Άρης 1-1: Δεν «Χ»άρηκε κανείς στο Περιστέρι

Τις τελευταίες ημέρες ο Γιουρτσεβέν δοκιμάστηκε από τους Νικς, ωστόσο απορρίφθηκε από την ομάδα της Νέας Υόρκης, όπως ανέφερε έγκριτος ρεπόρτερ του ΝΒΑ.

Αυτό έχει ως συνέπεια να ανοίξει ο δρόμος για την πρόταση των πράσινων που αναμένεται να προχωρήσουν τις επαφές με την πλευρά του παίκτη το επόμενο διάστημα.

Ο 26χρονος σέντερ αγωνίστηκε σε Μαϊάμι Χιτ και Γιούτα Τζαζ την προηγούμενη τριετία, ενώ έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι και η ιδέα της επιστροφής στην Ευρώπη δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Άλλωστε, ο Αταμάν αναζητούσε έναν παίκτη για να ταιριάξει με τον Ματίας Λεσόρ στη θέση «5» και να κλείσει ιδανικά τη front-line των πρωταθλητών Ευρώπης.

Να σημειωθεί ότι ο Τούρκος σέντερ είχε 5 πόντους και 4,6 ριμπάουντ μέσο όρο στα 113 ματς κανονικής περιόδου που αγωνίστηκε την προηγούμενη τριετία στο ΝΒΑ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ