«Μπαμ» στην Euroleague: Φεύγει για το ΝΒΑ το αστέρι της Ρεάλ Μαδριτης

«Μπαμ» στην Euroleague: Φεύγει για το ΝΒΑ το αστέρι της Ρεάλ Μαδριτης

Σε προχωρημένες επαφές με πενταδάτο της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται οι Σίξερς, σύμφωνα με τον Σαμς Τσαράνια.

Κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα της Euroleague φαίνεται πως ετοιμάζεται να γίνει από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Σύμφωνα με τον Σαμς Τσαράνια, οι Σίξερες βρίσκονται σε επαφές (και μάλιστα προχωρημένες) με τον φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκέρσον Γιαμπουσέλε.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός δημοσιογράφος αναφέρει πως ο Γάλλος φόργουορντ ήταν σημαντικό μέλος της Γαλλίας στο πρόσφατο Ολυμπιακό Τουρνουά στο Παρίσι όπου κέρδισαν το ασημένιο μετάλλιο και πλέον είναι έτοιμος να υπογράψει στους Σίξερς.

Διαβάστε επίσης: Κινήσεις με… εμπειρία στη Euroleague: Οι σπουδαίες μεταγραφές του Ολυμπιακού (vids)

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο ίδιος, θα πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα που θα πληρωθεί το ΝΒΑ out του παίκτη στη Ρεάλ, που είναι στα 2,5 εκατομμύρια δολάρια, με το θέμα να είναι το γεγονός πως οι ομάδες μπορούν βάσει των κανονισμών να καταβάλλουν μέχρι 850.000 δολάρια, με τους παίκτες να καλύπτουν τις διαφορές.

Ο Γιαμπουσέλε οδήγησε την Εθνική ομάδα της Γαλλίας στο ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, έχοντας προηγουμένως έπαιξε για τους Σέλτικς την περίοδο 2017-19», έγραψε χαρακτηριστικά στο Χ (πρώην Twitter) ο Τσαράνια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ