Κινήσεις με… εμπειρία στη Euroleague: Οι σπουδαίες μεταγραφές του Ολυμπιακού (vids)

Κινήσεις με… εμπειρία στη Euroleague: Οι σπουδαίες μεταγραφές του Ολυμπιακού (vids)

Ο Ολυμπιακός απέκτησε φέτος παίκτες «μπαρουτοκαπνισμένους» στο επίπεδο της Euroleague. Μάλιστα οι ερυθρόλευκοι είναι στην 4η θέση των συμμετοχών των παικτών τους στην κορυφαία Λίγκα της Ευρώπης. Τι έκανε ο Παναθηναϊκός.

Έχουμε φτάσει μετά τα μέσα Αυγούστου και οι περισσότερες ομάδες της Euroleague έχουν σχηματοποιήσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός, όντας έτοιμη ομάδα, πήρε τον Λορέντζο Μπράουν στην αρχή του καλοκαιριού, θα πάρουν έναν ψηλό ακόμα και τέλος.

Ο Ολυμπιακός αν δεν υπάρξει κάποια αποχώρηση με τις προσθήκες των Ντόρσει, Βιλντόζα, Έβανς και Βεζένκοφ έχει κλείσει το ρόστερ του. Τουλάχιστον αυτό είπαν οι Προέδροι του.

Οι παίκτες που απέκτησε ο Ολυμπιακός στην θερινή μεταγραφική περίοδο έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία στο ανώτατο επίπεδο της Euroleague.

O Bεζένκοφ έχει 228 συμμετοχές στην κορυφαία Λίγκα της Ευρώπης, ενώ ο Βιλντόζα μετρά 163 παιχνίδια, με τον Ντόρσει να προσθέτει άλλα 151.

Ο Κίναν Έβανς έρχεται να συμπληρώσει την τετράδα έχοντας 84 παιχνίδια. Σύνολο για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού 626! παιχνίδια σε επίπεδο Euroleague.

Η πρώτη ομάδα με τις μεταγραφές που έχουν τα περισσότερα παιχνίδια στην διοργάνωση είναι η Φενέρμπαχτσε που μετρά 678.

Τα νέα αποκτήματα της Αρμάνι έχουν αγωνιστεί 669 φορές στην Ευρωλίγκα και του Ερυθρού Αστέρα 644.

Ο Παναθηναϊκός προς το παρόν έχει αρκεστεί στην απόκτηση του Λορένζο Μπράουν (161 συμμ.), ενώ η ουραγός και στην λίστα Άλμπα πήρε την αποκάλυψη του Eurocup, Τρέβιον Γουίλιαμς, και τον Γουίλ ΜακΝτάουελ-Γουάιτ, που είχε εμφανιστεί στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» δύο φορές προ επταετίας με την Μπάμπεργκ.

Σε μέσο όρο, η τετράδα των «ερυθρολεύκων» έχει 156,5 συμμετοχές στην Λίγκα. Είναι δηλαδή υψηλότερος από την αντίστοιχη πεντάδα της Φενέρ (135,6), αν κι εδώ τον υψηλότερο όλων έχει η τριάδα της Μονακό (196,3), κυρίως χάρη στον Νικ Καλάθη των 358 αγώνων στο τοπ επίπεδο και δευτερευόντως χάρη στον Γιώργο Παπαγιάννη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ