Ο Βεζένκοφ, η επιστροφή των διεθνών και η δύσκολη προετοιμασία του Ολυμπιακού

Ο Βεζένκοφ, η επιστροφή των διεθνών και η δύσκολη προετοιμασία του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την επιστροφή του στην δράση, περιμένοντας και την επιστροφή των διεθνών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού...

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, όμως στον Ολυμπιακό σκέφτονται το χτίσιμο της ομάδας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι κινήσεις ενίσχυσης έγιναν και τώρα πια ο Ολυμπιακός πλησιάζει στην ώρ της δικής του προετοιμασίας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήδη σχεδιάζει το πλάνο του ενόψει της χρονιάς που έρχεται.

Διαβάστε επίσης: Σερβία – Αυστραλία 95-90: Επέστρεψε από το -24 και προκρίθηκε στην παράταση

Οι διεθνείς μπορεί να αργήσουν λίγο να μπουν σε κανονικό πρόγραμμα, καθώς αναμένεται να πάρουν κάποιες μέρες έξτρα άδεια.

Με τους Τόμας Γουόκαπ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Κώστα Παπανικολάου να είναι πρωταγωνιστές για την Εθνική ομάδα και τους Φιλίπ Πετρούσεφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ να οδεύουν προς το μετάλλιο με τη Σερβία, οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται για μία χρονιά στην οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν.

Πέραν από τους παίκτες που είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ολυμπιάδα, υπάρχουν και οι παίκτες που ήρθαν φέτος το καλοκαίρι και είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Με πιο τρανό παράδειγμα την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος θέλει να κατακτήσει τα πάντα με τα «ερυθρόλευκα».

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, που δεν ταξίδεψε με την Εθνική Ομάδα στο Παρίσι, αλλά θέλει να κάνει μεγάλα πράγματα με την ομάδα του Πειραιά.

Μαζί με αυτόν και ο Λούκα Βιλντόζα, που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο της καριέρας του και όπως ο ίδιος δήλωσε «ήρθα για να κατακτήσω τα πάντα με τον Ολυμπιακό». Επίσης υπάρχει και ο Κίναν Έβανς, τον οποίο ο Ολυμπιακός περιμένει να επανέλθει στα γνωστά αγωνιστικά του στάνταρ, κάνοντας το ρόστερ ακόμα πιο ενδιαφέρον και ποιοτικό.

Οι ερυθρόλευκοι θα ξεκινήσουν τη νέα σεζόν ακόμα πιο διψασμένοι για τίτλους και διακρίσεις με ανανεωμένο ρόστερ και τουλάχιστον δύο ισάξιους( μην είναι και παραπάνω) παίκτες σε κάθε θέση.

Λίγη ακόμα υπομονή χρειάζεται μέχρι να δουν οι φίλοι της ομάδας τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα στο παρκέ, ώστε να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για την δυναμική της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ