Μπράουν: «Ο Αταμάν είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη»

Συνέντευξη σε ισπανικό μέσο παραχώρησε ο Λορέντζο Μπράουν, με τον γκαρντ του Παναθηναϊκού να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Εργκίν Αταμάν και τον συμπαίκτη του στην Εθνική Ισπανίας, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Ο Λορέντζο Μπράουν ετοιμάζεται για τον σημερινό (30/7) αγώνα της εθνικής Ισπανίας με την Εθνική μας ομάδα για το Group A (12:00, ΕΡΤ1), αλλά έχει στο μυαλό του και τον Παναθηναϊκό AKTOR, κάτι που φάνηκε σε δηλώσεις που έκανε στην ισπανική ιστοσελίδα «AS».

Ο 34χρονος γκαρντ ο οποίος θα αγωνίζεται στους πράσινους από τη νέα σεζόν, μίλησε για την μεταγραφή τους στο «τριφύλλι» ενώ αποθέωσε τον Εργκίν Αταμάν και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Διαβάστε επίσης: Ισπανία-Ελλάδα: Τελικός για την «επίσημη αγαπημένη» κόντρα στη «ρόχα»

Συγκεκριμένα, έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε για το αν σκέφτηκε να αγωνιστεί σε ισπανική ομάδα τόνισε:

«Ναι, θα ήθελα να το κάνω αυτό. Αυτός ήταν ο στόχος, να παίξω σε ισπανική ομάδα. Αλλά τα πράγματα έγιναν έτσι και βρέθηκα στον Παναθηναϊκό, με έναν από τους καλύτερους προπονητές στην EuroLeague. Πιθανότατα τον καλύτερο για να είμαι ειλικρινής (σ.σ Εργκίν Αταμάν).

Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός μου δίνει κίνητρο, έχω ακόμα στοιχεία του παιχνιδιού μου που μπορώ να βελτιώσω. Κι εκεί πιστεύω ότι ο Αταμάν θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος».

Τέλος, μιλώντας για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και τι του έχει πει για τους «πράσινους», ανέφερε: «Κάθε φορά που ρωτάω τον Χουάντσο για τον Παναθηναϊκό, πάντα χαμογελάει και μου λέει ότι θα είμαι μία χαρά εκεί. Και πιστεύει ότι θα είμαστε καλή ομάδα.

Με ξέρει και ξέρει τι παίκτης είμαι και τι δίνω εντός και εκτός παρκέ. Μου αρέσει που – ξέροντας τον χαρακτήρα μου – μού λέει ότι θα είμαι μία χαρά εκεί».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από