Επίσημο: Στην Μπαρτσελόνα ο Χουάν Νούνιεθ (pic)

Επίσημο: Στην Μπαρτσελόνα ο Χουάν Νούνιεθ (pic)

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Χουάν Νούνιεθ, ενισχύοντας την περιφέρειά της.

Σε μια επένδυση για το παρόν και το… μέλλον προχώρησε η Μπαρτσελόνα, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Χουάν Νούνιεθ για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Ισπανός πόιντ γκαρντ πέρασε την τελευταία διετία στη Γερμανία, όπου πήρε αρκετές εμπειρίες φορώντας τη φανέλα της Ουλμ.

Ο 20χρονος άσος είχε την παρελθούσα σεζόν μέσο όρο 10.8 πόντους, 5.7 ασίστ και 1.9 κλεψίματα σε 15 παιχνίδια για το EuroCup, ενώ ήταν ο δεύτερος καλύτερος πασέρ στη διοργάνωση και ο τέταρτος καλύτερος… «κλέφτης». Παράλληλα, είχε μέσο όρο 9.4 πόντους, 4.7 ασίστ και 1.6 κλεψίματα στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο Χουάν Νούνιεθ Γκαρθία, όπως είναι το πλήρες όνομά του, αποτελεί «προϊόν» των τμημάτων υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία έκανε ντεμπούτο στη EuroLeague στη διάρκεια της σεζόν 2021-22. Βοήθησε τη «βασίλισσα» να κατακτήσει το πρωτάθλημα εκείνη τη χρονιά, ενώ στέφθηκε πρωταθλητής Γερμανίας με την Ουλμ το 2023.

Σε διεθνές επίπεδο ο Νούνιεθ οδήγησε το 2022 την εθνική Ισπανίας στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών, ενώ αγωνίστηκε με την εθνική ανδρών της χώρας στο περυσινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ