Σε… ρυθμούς Σάσα Βεζένκοφ στο λιμάνι!

Σε… ρυθμούς Σάσα Βεζένκοφ στο λιμάνι!

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι και επίσημα ελεύθερος, ο Ολυμπιακός προανήγγειλε με επικό βίντεο τη μεγάλη επιστροφή και ετοιμάζει συνέντευξη Τύπου για να επισημοποιηθεί η «χρυσή» συμφωνία.

Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε μια «χρυσή» συμφωνία με τον Σάσα Βεζένκοφ εδώ και αρκετές εβδομάδες, προκειμένου να αφήσει το ΝΒΑ και τους Τορόντο Ράπτορς και να επιστρέψει στο λιμάνι, μετά από έναν χρόνο.

Ο Βούλγαρος διεθνής φόργουορντ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες για πολυετές συμβόλαιο, που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο ερυθρόλευκο ρόστερ από την εποχή του Τζος Τζίλντρες.

Ο Ολυμπιακός περίμενε να μείνει ελεύθερος από το Τορόντο ο Σάσα, αλλά και να παρέλθουν οι 48ώρες που ουσιαστικά είναι διορία για τις ομάδες του ΝΒΑ να κάνουν την πρόταση τους για να τον αποκτήσουν (waiver list). Το 48ωρο αυτό πέρασε, ο Βεζένκοφ είναι και τυπικά ελεύθερος, αφήνοντας μάλιστα τα χρήματα του συμβολαίου που είχε υπογράψει στο ΝΒΑ για να γυρίσει στο λιμάνι του.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού δούλεψε σωστά όλο αυτό το διάστημα για να ολοκληρώσει το mega deal με τον Βεζένκοφ και πλέον είναι έτοιμη να ανακοινώσει τη σπουδαία συμφωνία και τη μεγάλη επιστροφή.

Ήδη από χθες το βράδυ αργά, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ στα social media προανήγγειλε την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ με… Βασίλη Καρρά, τονίζοντας πως η σημερινή μέρα θα είναι πολύ ιδιαίτερη για τον κόσμο της ομάδας.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες ενημέρωσαν πως θα υπάρξει και συνέντευξη Τύπου στις 14:30 στο ΣΕΦ, προκειμένου να επισημοποιηθεί η μεταγραφή, με τη Θύρα 7 να προσκαλεί τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο φαληρικό γήπεδο για να υποδεχτεί τον Βεζένκοφ, ο οποίος θα επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα, έναν χρόνο μετά το ταξίδι του στο ΝΒΑ και τους Σακραμέντο Κινγκς, αλλά και τους Τορόντο Ράπτορς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ