Πέρασε το 48ωρο του Βεζένκοφ στους waivers – Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό

Πέρασε το 48ωρο του Βεζένκοφ στους waivers – Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό

Οι 48 ώρες του Σάσα Βεζένκοβ στη «δεξαμενή» των waivers παρήλθαν και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ντυθεί πάλι στα ερυθρόλευκα ο Βούλγαρος φόργουορντ

Μια ανάσα από την μεγάλη επιστροφή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ άφησε στο τραπέζι τα 6.6 εκατομμύρια δολάρια που προέβλεπε το συμβόλαιό του με τους Τορόντο Ράπτορς για τη σεζόν 2024/25 κι αφού παρέμεινε για 48 ώρες στην waiver list πλέον είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα.

Διαβάστε επίσης: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το τελευταίο καλοκαίρι, ο έρωτας με τον Βλάσση και η φωτογράφιση στη Σαντορίνη

Από τη στιγμή που οι Ράπτορς τον έκαναν waive το βράδυ της Δευτέρας (22/7), ανοίγοντάς του τον δρόμο για να επιστρέψει στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό, ο Βεζένκοβ έπρεπε να κάνει υπομονή 48 ώρες προκειμένου να αποκτήσει την πλήρη ελευθερία του.

Το 48ωρο εξέπνευσε και από τη στιγμή που καμία ομάδα του ΝΒΑ δεν τον επέλεξε από τη λίστα των waivers για να τον εντάξει στο ρόστερ της, ο 28χρονος φόργουορντ θα αγωνιστεί ξανά στον Ολυμπιακό υπογράφοντας ένα ηγεμονικό συμβόλαιο.

Ουσιαστικά το μόνο που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωσή του από τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να κάνουν από την αρχή ότι είναι δυνατό για να τον εντάξουν ξανά στο σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ