Δεν πάει στο NBA: Στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν ο Ναν

Δεν πάει στο NBA: Στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν ο Ναν

Το σχετικό deadline του NBA out παρήλθε και έτσι ο Κέντρικ Ναν θα αγωνίζεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Euroleague με την φανέλα του Παναθηναϊκού...

Τέλος στην αγωνία για τον Παναθηναϊκό και τους φίλους του σχετικά με το μέλλον του Κέντρικ Ναν.

Το χρονικό περιθώριο που υπήρχε προκειμένου ο παίκτης να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού πέρασε και έτσι ο 28χρονος γκαρντ θα παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στην πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη ήταν κομβικός για τους πράσινους οδηγώντας τους μέχρι την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία τους.

Ο Ναν μέτρησε 16 πόντους (46.6% στο δίποντο, 41% στο τρίποντο, 95.9% στις βολές), 2.7 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ κατά μέσο όρο ανά 27’27» συμμετοχής σε 35 παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής, κερδίζοντας έτσι μια θέση στην καλύτερη πεντάδα της EuroLeague.

στην Stoiximan Basket League ο άλλοτε παίκτης των Χιτ, των Λέικερς και των Γουίζαρντς, κατέγραψε 12.4 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 4 τελικές πάσες, αγωνιζόμενος για 22’55» σε 22 παιχνίδια.

Ο Ναν είχε μια θέση και στην καλύτερη πεντάδα του εγχώριου πρωταθλήματος, ενώ το κοινό τον ψήφισε ως τον πιο δημοφιλή παίκτη της ελληνικής Λίγκας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ