Ανανέωσε με τη Μακάμπι ο ΝτιΜπαρτολομέο (pic)

Ανανέωσε με τη Μακάμπι ο ΝτιΜπαρτολομέο (pic)

Ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ,

«Πιστός» στη Μακάμπι Τελ Αβίβ παραμένει ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο, καθώς ο αρχηγός της «ομάδας του λαού» επέκτεινε γι’ ακόμη ένα χρόνο τη συνεργασία του με το σύλλογο, η οποία λήγει πλέον το καλοκαίρι του 2026.

Ο 33χρονος γκαρντ, ο οποίος προετοιμάζεται για την όγδοη σεζόν της καριέρας του στην Euroleague, είχε πέρυσι σε 29 αγώνες για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μέσο όρο 4.8 πόντους (με 39.3% στα τρίποντα), 2.0 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ.

Ανέβασε τους μέσους όρους του στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, όπου με 9.3 πόντους (με 47.9% στα τρίποντα) και 1.2 κλεψίματα ανά παιχνίδι βοήθησε τη Μακάμπι να κατακτήσει τον τίτλο για έκτη φορά στα επτά χρόνια που φοράει τη φανέλα της ομάδας.

Ο ΝτιΜπαρτολομέο εντάχθηκε στο δυναμικό της Μακάμπι Τελ Αβίβ το καλοκαίρι του 2017, ενώ αργότερα μέσα σ’ εκείνη τη σεζόν έγινε αρχηγός της ομάδας. Τη διετία 2015-17 ο Αμερικανο-ισραηλινός γκαρντ έπαιξε σε μια άλλη ομάδα από το Ισραήλ, τη Μακάμπι Χάιφα, ενώ έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του στην ισπανική Πάλμα, τη φανέλα της οποίας φόρεσε από το 2013 έως το 2015.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ