Αποκάλυψη από τη Σερβία για Βεζένκοφ, Ολυμπιακό και το μέλλον του Πετρούσεφ

Δημοσίευμα από τη Σερβία... ανάβει φωτιές για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν - Τι αποκαλύπτει για τους Σάσα Βεζένκοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ

Η σερβική «Mozzart Sport» καταγράφει τις εξελίξεις στην υπόθεση της ενδεχόμενης επιστροφής του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό και στέκεται στον πρόεδρο των Τορόντο Ράπτορς, ο οποίος έχει βάλει… φρένο στη μεταγραφή.

Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι ο Βούλγαρος φόργουορντ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και θέλει όσο τίποτε άλλο αυτή τη στιγμή να γυρίσει στο σπίτι του, τον Πειραιά.

Διαβάστε επίσης: Ελ Αραμπί: «Η οικογένεια του Ολυμπιακού θα έχει για πάντα μια θέση στην καρδιά μου» (pics, vid)

Όπως είναι λογικό, αν τελικά λάβει «σάρκα και οστά» η επιστροφή του Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό, τότε ενδέχεται να υπάρξουν ανακατατάξεις στο ρόστερ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, όπως αφήνει να εννοηθεί η «Mozzart Sport».

Η σερβική ιστοσελίδα αναφέρεται στο ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος, ωστόσο έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, με το ίδιο ρεπορτάζ να στέκεται και στις συνομιλίες που είχε το περασμένο διάστημα ο Σέρβος ψηλός με τους ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα της «Mozzart Sport»:

«Ο πρώην MVP της EuroLeague πήγε στο Τορόντο και τον Ντάρκο Ραγιακόβιτς μετά από μια κακή σεζόν στο Σακραμέντο, αλλά όταν αναμενόταν να επιστρέψει στην Ευρώπη, ο πρόεδρος των Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι, σταμάτησε τα πάντα».

«Δεν είναι μυστικό ότι ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να επιστρέψει ο Πετρούσεφ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα. Ο Σέρβος εκπρόσωπος επισήμανε ότι είναι παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά ότι όλα υπόκεινται σε αλλαγές. Τώρα μένει να δούμε αν ο Πετρούσεφ θα επιστρέψει στον Αστέρα, με τους ιθύνοντες του οποίου έχει ήδη συνομιλήσει ή αν θα παραμείνει στον Πειραιά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από