Ο Φουρνιέ και η επιστροφή στη Euroleague: Η προτεραιότητα και όλα τα δεδομένα για το μέλλον του

Ο Φουρνιέ και η επιστροφή στη Euroleague: Η προτεραιότητα και όλα τα δεδομένα για το μέλλον του

Ο Εβάν Φουρνιέ, το ενδιαφέρον από το NBA και το ξεκαθάρισμα προς τις ομάδες της Euroleague που τον θέλουν

Ένα από τα πιο hot ονόματα της αγοράς αυτή τη στιγμή είναι αναμφίβολα ο Εβάν Φουρνιέ.

Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από τους Ντιτρόιτ Πίστονς και πλέον ψάχνει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους υποψήφιους προορισμούς του, με τους «ερυθρόλευκους» να ακούγονται έντονα, αλλά ο Φουρνιέ έχει ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητά του είναι το NBA.

O 31χρονος άσος δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη και όλα είναι ανοιχτά, αλλά η επιθυμία του είναι πρωτίστως να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα παραμονής του στο NBA. Γι’ αυτό περιμένει προτάσεις από τον «μαγικό κόσμο» και μετά θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται έντονα για τον Εβάν Φουρνιέ είναι οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μαρκ Στάιν για το ESPN, οι Γουίζαρντς εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του 31χρονου γκαρντ/φόργουορντ και δεν αποκλείεται να κινηθούν άμεσα για την απόκτησή του, καταθέτοντας πρόταση.

Ο Φουρνιέ, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Σέλτικς, Νικς και Νάγκετς, την περασμένη σεζόν μέτρησε με τους Ντιτρόιτ Πίστονς 7,2 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 18,7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Η καλύτερη σεζόν ήταν αυτή με τους Ορλάντο Μάτζικ στο πρώτο μισό του 2020-21 (19,7 πόντοι), πριν γίνει ανταλλαγή στους Μπόστον Σέλτικς (13 πόντοι, 3,3 ριμπάουντ).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ