Στη Μακάμπι για ακόμα ένα χρόνο ο Ριβέρο (pic,vid)

Στη Μακάμπι για ακόμα ένα χρόνο ο Ριβέρο (pic,vid)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε την παραμονή του Χάσιελ Ριβέρο, o οποίος θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν στην «ομάδα του λαού»

Κάτοικος Ισραήλ θα συνεχίσει να είναι ο Χάσιελ Ριβέρο (30 ετών, 2.06 μέτρα) καθώς η Μακάμπι Τελ Αβίβ ενεργοποίησε την σχετική option που υπήρχε στο συμβόλαιο του παίκτη και έτσι ο Κουβανός ψηλός θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην ομάδα του Όντεντ Κάτας.

Ο Ριβέρο αποκτήθηκε το 2023 από την Βαλένθια και έγινε παίκτης της Μακάμπι, με την οποία τη περασμένη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισραήλ, ενώ έφτασε έως τα play-off της Euroleague με την «ομάδα του λαού». Οι Ισραηλινοί έμειναν ικανοποιημένοι από την συνεισφορά του στην ομάδα και προχώρησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους.

Διαβάστε επίσης: Θαύμα της φύσης: Η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι 62 αλλά δείχνει 22! Τις «έσβησε» όλες με την ομορφιά της

Την περσινή σεζόν ο 30χρονος σέντερ στην EuroLeague είχε 7.6 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ κατά μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής.

Ο Ριβέρο δήλωσε μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω για άλλη μια σεζόν. Ανυπομονώ να ξαναδώ όλους τους οπαδούς. Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη, πάμε Μακάμπι».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ