Αποκάλυψη από τη Λιθουανία για Παναθηναϊκό και Μονέκε

Αποκάλυψη από τη Λιθουανία για Παναθηναϊκό και Μονέκε

Ο Παναθηναϊκός ψάχνεται για ψηλό και στη Λιθουανία έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στον Τσίμα Μονέκε της Μπασκόνια

Ο Παναθηναϊκός «χτενίζει» την αγορά για «4-5» και κινείται διαρκώς με σκοπό να βρει τον κατάλληλο παίκτη ο οποίος θα πλαισιώσει με επιτυχία τον Ματίας Λεσόρ στις θέσεις των ψηλών και θα μπορεί να παίζει επίσης στο «4» υπό προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με τον γνωστό Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, οι «πράσινοι» ήταν ανάμεσα στις ομάδες οι οποίες εξέφρασαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τσίμα Μονέκε φέτος το καλοκαίρι. Όπως επίσης και η Παρτιζάν. Αλλά και άλλες ομάδες της Euroleague.

Ωστόσο, ο 28χρονος φόργουορντ/σέντερ θα παραμείνει στην Μπασκόνια και τη νέα σεζόν, βάζοντας στοπ στις «ορέξεις» όσων ομάδων… γλυκοκοίταζαν την περίπτωση του Τσίμα Μονέκε.

«Σύμφωνα με πηγές του BasketNews, παρά το σημαντικό ενδιαφέρον από την Παρτιζάν, τον Παναθηναϊκό, άλλους συλλόγους της Euroleague και ομάδες του ΝΒΑ, ο 28χρονος θα παραμείνει στην Μπασκόνια. Η ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιό του, που εκτιμάται πως είναι περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, ήταν ένα σημαντικό εμπόδιο για τους μνηστήρες του Μονέκε».

Υπενθυμίζεται πως ο Μονέκε τη σεζόν που μας πέρασε, μέτρησε κατά μέσο όρο 15,2 πόντους και 6,6 ριμπάουντ ανά αγώνα στην ACB, ενώ στη Euroleague είχε 13,6 πόντους και 6,6 ριμπάουντ ανά ματς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ