Τα δεδομένα για Φουρνιέ και Ολυμπιακό: Η αποκάλυψη Ισπανού, το NBA και η Εθνική Γαλλίας

Τα δεδομένα για Φουρνιέ και Ολυμπιακό: Η αποκάλυψη Ισπανού, το NBA και η Εθνική Γαλλίας

Ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ παραμένει ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Συνεχόμενα είναι τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Εβάν Φουρνιέ, με τους Ισπανούς να αναλύουν τα δεδομένα για το μέλλον του έμπειρου γκαρντ/φόργουορντ.

Η ιστοσελίδα «encestando» αναφέρει ότι ο Εβάν Φουρνιέ συνδέεται το τελευταίο διάστημα με τον Ολυμπιακό, αλλά επιθυμία του τη δεδομένη στιγμή είναι να παραμείνει στον μαγικό χώρο του NBA και είναι διατεθειμένος να περιμένει όσο χρειαστεί για να βρει ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Μεθυσμένοι παίκτες της Εθνικής Κροατίας τσακώθηκαν με Έλληνες σε νυχτερινό κέντρο (vid)

«Λιγότεροι διάσημοι Ευρωπαίοι έχουν μείνει ελεύθεροι (σ.σ. από το ΝΒΑ), αν και υπάρχουν κάποιοι. Μεταξύ αυτών ο Γάλλος, Εβάν Φουρνιέ, που συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό και ο οποίος αυτή τη στιγμή προτιμά να συνεχίσει στο NBA, οπότε το μέλλον του δεν θα είναι ξεκάθαρο για λίγες μέρες», ανέφερε ο Ισπανός δημοσιογράφος, Χουάνμα Σαντάνα Γκόμπεζ.

Υπενθυμίζουμε ότι πέρσι ο Φουρνιέ αγωνίστηκε σε Νιου Γιορκ Νικς και Ντιτρόιτ Πίστονς, έχοντας μέσο όρο 6.9 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ σε 18,1 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι τη δεδομένη στιγμή ο Εβάν Φουρνιέ βρίσκεται στην πατρίδα του, όπου θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ως μέλος της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, στην οποία μάλιστα είναι συμπαίκτης με τον Ματίας Λεσόρ.

Οι Τρικολόρ βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με τις Γερμανία, Βραζιλία και Ιαπωνία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ