«Αν ο Βεζένκοφ επιστρέψει στην Ελλάδα θα το μετανιώσει»

Ο Γκιόργκι Γκλούτσκοφ, ο πρώτος Βούλγαρος που αγωνίστηκε στο NBA, αναφέρθηκε στην υπόθεση της επιστροφής του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό.

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποτελεί για ακόμα ένα καλοκαίρι το πιο «καυτό» όνομα στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Ο Βούλγαρος φόργουορντ πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους» μετά από έναν χρόνο παρουσίας στο NBA, ωστόσο αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς πρέπει να βρεθεί λύση ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και τους Τορόντο Ράπτορς για να μείνει ο Σάσα ελεύθερος.

Ο Γκεόργκι Γκλούτσκοφ, ο πρώτος Βούλγαρος παίκτης που αγωνίστηκε στο NBA και πλέον υπηρετεί ως Υπουργός Αθλητισμού της νεοσύστατης κυβέρνησης της χώρας, παραχώρησε δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Βεζένκοφ, τονίζοντας πως κατά την άποψή του ο MVP της Euroleague τη σεζόν 2022/23 θα το μετανιώσει αν τελικά επιστρέψει στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Σπανούλης «σκότωσε» τους Κροάτες και το έβαλε από το… σπίτι του (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκλούτσκοφ:

«Νομίζω είμαι ο μόνος που τον καταλαβαίνει. Ήταν σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά για να παλέψει για τη θέση του έπρεπε να του δοθεί μία πραγματική ευκαιρία. Ο κόουτς έπρεπε να περάσουν 20 παιχνίδια για να τον αφήσει σε ένα για περισσότερα από 20 λεπτά. Είμαι βέβαιος πως αν είχε την ευκαιρία, θα είχε κάνει τα σωστά πράγματα.

Αλλά τελικά πήρε λίγα λεπτά και δεν μπόρεσε να δείξει τα όσα μπορεί να κάνει, και δεν ήταν ευχαριστημένος με την παρουσία του στο NBA. Δεν ξέρω αν η απόφασή του είναι τελική, αλλά του προτείνω κάτι άλλο. Το NBA είναι άλλος πλανήτης.

Πιστεύω πως αν επιστρέψει στην Ελλάδα, θα το μετανιώσει όταν περάσουν τα χρόνια επειδή δε θα έχει εκμεταλλευτεί την ευκαιρία».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από