Τότε έρχεται στην Ελλάδα ο Βιλντόζα για λογαριασμό του Ολυμπιακού

Τότε έρχεται στην Ελλάδα ο Βιλντόζα για λογαριασμό του Ολυμπιακού

Tη Δευτέρα αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας ο Λούκα Βιλντόζα, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή τους στους ερυθρόλευκους

Ο Λούκα Βιλντόζα εδώ και λίγες μέρες είναι παίκτης του Ολυμπιακού, με τον Αργεντινό γκαρντ να αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή των ερυθρόλευκων, μετά την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ από τη Φενέρμπαχτσε.

Ο 28χρονος άσος, ο οποίος τη περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Παναθηναϊκό, αναμένεται να έρθει άμεσα στη χώρα. Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/7), ο Βιλντόζα θα επιστρέψει στην Ελλάδα, με πτήση από την Ισπανία, μέσω Ολλανδίας.

Διαβάστε επίσης: Ο Σπανούλης λέει αλλιώς την ιστορία για το «δίδυμο» Γουόκαπ- Καλάθης

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Αργεντίνος γκαρντ έρχεται και πάλι στη χώρα μας, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες και καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Βιλντόσα υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων με την ομάδα του Πειραιά. Την περασμένη σεζόν στη Euroleague, κατά μέσο όρο είχε 5.7 πόντους (42% στο δίποντο, 37% στο τρίποντο, 76% στις βολές), 1.5 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 4.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ