«Η Παρτιζάν θέλει τον Μιλουτίνοφ»

«Η Παρτιζάν θέλει τον Μιλουτίνοφ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του σερβικού «Mozzart» η Παρτιζάν θα ήθελε υπό προϋποθέσεις να εντάξει στο δυναμικό της τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, όμως όπως αναφέρει για να συμβεί αυτό θα πρέπει να συμβούν μια σειρά από πράγματα.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν δημοσιεύματα στην Σερβία που αναφέρουν πως η Παρτιζάν ενδιαφέρεται να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Όπως αναφέρει το σερβικό «Mozzart» ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει να ενισχύσει την  ομάδα του με Σέρβους γηγενείς παίκτες υψηλού και γενικά ψάχνει να πάρει κάποιον μεγάλο παίκτη στην θέση του σέντερ.

Διαβάστε επίσης: Σπουδαία διάκριση για τον Μεντιλίμπαρ! (vid)

Όλα όμως εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό και αυτό διότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο και είναι πολύ σημαντικός για τους Πειραιώτες. Όπως αναφέρουν οι Σέρβοι αυτός που ρυθμίζει την κατάσταση είναι ο Σάσα Βεζένκοφ και το κατά πόσο θα ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα φέρεται να έχει άμεση σχέση με τον Μιλουτίνοφ, καθώς όπως αναφέρει το σέρβικο μέσο αν έρθει ο Βούλγαρος φόργουορντ στον Ολυμπιακό, υπάρχει πιθανότητα ο Σέρβος σέντερ να λύσει το συμβόλαιό του.

«Ο Μιλουτίνοφ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αξίας 1,7 εκατομμυρίων ανά σεζόν, και πλέον είναι όλα στα χέρια των Πειραιωτών. Αν ο Μιλουτίνοφ μείνει πραγματικά ελεύθερος, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Παρτιζάν θα είναι πολύ σοβαρή υποψήφια για να φέρει έναν από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη μαζί με τον Έντι Ταβάρες και τον Ματίας Λεσόρ», αναφέρουν οι Σέρβοι.

Όλα αυτά είναι μια υποθετική κουβέντα, καθώς ο Μίλου είναι παίκτης του Ολυμπιακού που έχει συμβόλαιο και αποτελεί κεφάλαιο για την ομάδα του Πειραιά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ