Τον γύρο του κόσμου κάνει η επιστροφή του Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό (pics)

Τον γύρο του κόσμου κάνει η επιστροφή του Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό (pics)

Η είδηση της επιστροφής του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό τάραξε... τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ - Δείτε πως υποδέχτηκε ο ευρωπαϊκός Τύπος την μεταγραφή του Βούλγαρου φόργουορντ από τους ερυθρόλευκους

Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στον Ολυμπιακό από τη νέα σεζόν, αφού συμφώνησε με τους ερυθρόλευκους να επιστρέψει στην ομάδα που πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του.

Ο MVP της Euroleague τη σεζόν 2023, αρνήθηκε τις υπόλοιπες προτάσεις που του έγιναν, επιλέγοντας τους Πειραιώτες και μένει η τελική του αποδέσμευση από τους Τορόντο Ράπτορς, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» για Φουρνιέ: «Πηγαίνει στον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός έδειξε με κάθε τρόπο ότι επιθυμεί την επιστροφή του Βούλγαρου φόργουορντ και την κυνήγησε με όλες του τις δυνάμεις κάνοντας μία οικονομική υπέρβαση, προσφέροντας ένα χρυσό συμβόλαιο στον Βεζένκοφ.

Η είδηση της συμφωνίας του Βεζένκοφ με τους Πειραιώτες, είχε απήχηση σε ολόκληρη την Ευρώπη, κάτι που φάνηκε και τον διεθνή Τύπο, με τις ιταλικές και σερβικές εφημερίδες να κάνουν λόγο για κίνηση που… θα ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Χαρακτηριστικά, η «Telesport» αναφέρθηκε τόσο στην επιστροφή του 28χρονου φόργουορντ στην ελληνική ομάδα, όσο και στις βλέψεις που έχει ο Ολυμπιακός για την περίπτωση του Εβάν Φουρνιέ.

 

Από την άλλη, η σέρβικη «Sportklub» έγραψε χαρακτηριστικά πως ο Σάσα… έσπασε κι επιστρέφει στην Ευρώπη.

Ενώ η ιταλική «Sportando» έγραψε πως ο Βεζένκοφ πήρε επιτέλους την απόφαση επιστροφής στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ