Πληρώνει ο Παναθηναϊκός… παίζει στον Ολυμπιακό- Πόσα πήρε ο Βιλντόζα φεύγοντας από το ΟΑΚΑ

Πληρώνει ο Παναθηναϊκός… παίζει στον Ολυμπιακό- Πόσα πήρε ο Βιλντόζα φεύγοντας από το ΟΑΚΑ

Ο Λούκα Βιλντόζα είχε δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Και…

Είχε να συμβεί καμιά τριανταριά χρόνια. Από την εποχή του Σάσα Βολκόφ. Γίνεται ξανά με τον Λούκα Βιλντόζα. Ο Ολυμπιακός αποκτά έναν παίκτη που μόλις άφησε τον Παναθηναϊκό.

Και οι Πράσινοι αναγκάζονται να πληρώσουν για να τον δουν στους απέναντι: Στην προκειμένη περίπτωση; Κάτι παραπάνω από 500.000 ευρώ τους στοιχίζει αυτή η μεταγραφή.
Τι λέει το ρεπορτάζ; Ότι ως γνωστόν ο Αργεντινός γκαρντ υπέγραψε πέρσι τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό σε ένα ποσό περί τα 5 εκατομμύρια ευρώ συνολικά.

Διαβάστε επίσης: Αυτόν τον στόπερ θέλει ο Ολυμπιακός απο τη Βραζιλία

Για να φύγει έπειτα από μια σεζόν οι Πράσινοι έπρεπε να δώσουν την απαραίτητη αποζημίωση. Κάπως έτσι συμφώνησαν μαζί του κάπου στο μισό εκατ ευρώ. Όχι πολλά σε σχέση με την αρχική συμφωνία. Όχι και λίγα όμως για τον Αργεντινό που όπως φαίνεται όσο συζητούσε για το φινάλε με τους Πράσινους τα είχε ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

Με τους Ερυθρόλευκους που πολύ λογικά κέρδισαν έναν παίκτη που ήθελαν από πέρσι, και μάλιστα με κίνητρο για τους απέναντι –το γεγονός ότι δεν τον πίστεψαν όσο έπρεπε- αλλά και πληρωμένο από αυτούς.

Η δική τους συμφωνία είναι κάπου στο 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Όλοι κερδισμένοι; Ίσως ναι, ίσως όχι. Καλύτερα αυτό να το συζητήσει κάποιος στο τέλος της επόμενης σεζόν. Αν ο Βιλντόζα γίνει σημαντικός ή όχι για τον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα. Αν ο Παναθηναϊκός πληρώσει και… άλλα –αγωνιστικά αυτή τη φορά- από την απώλεια του Αργεντινού. Ο χρόνος θα δείξει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ