Σενάρια για Μίχαϊλιουκ και Ολυμπιακό (vids)

Σενάρια για Μίχαϊλιουκ και Ολυμπιακό (vids)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Σβι Μίχαϊλιουκ

Ο Ολυμπιακός κινείται στο μεταγραφικό παζάρι με στόχο να ενισχύσει το ρόστερ του και να επιστρέψει την επόμενη χρονιά στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να εξετάζουν την περίπτωση του Σβι Μίχαϊλιουκ στο «2-3», σε περίπτωση που «χαλάσει» η, αντικειμενικά δύσκολη, υπόθεση του Εβάν Φουρνιέ. Ο Ουκρανός έμεινε ελεύθερος από τους Μπόστον Σέλτικς και… κοιτάζει προς Ευρώπη μεριά, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν.

Επανέρχεται στο προσκήνιο λοιπόν ο 27χρονος shooting guard/small forward για τον Ολυμπιακό, καθώς πέρσι οι Πειραιώτες είχαν ρωτήσει τον ατζέντη του για τις προθέσεις του παίκτη, χωρίς να συμβεί κάτι περισσότερο στη συνέχεια.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει την καλύτερη άποψη για τον Σβι Μίχαϊλιουκ. Και δικαίως, διότι πρόκειται για «killer» που έχει εξαιρετικό σουτ, μπορεί να κατεβάσει με μεγάλη άνεση την μπάλα και να δημιουργήσει παιχνίδι.

Το αν θα υπάρξουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα με τον Ουκρανό γκαρντ-φόργουορντ θα εξαρτηθεί προφανώς από την έκβαση της υπόθεσης του Εβάν Φουρνιέ.

Συνολικά ο Μίχαϊλιουκ έχει αγωνιστεί συνολικά σε 293 παιχνίδια στο NBA και έχει στο σύνολο καταγράψει 6,3 πόντους με 36,6% στα τρίποντα, 1,7 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ. Πέρσι, μάλιστα, κατέγραψε την πιο παραγωγική του περίοδο στους 19 αγώνες που έπαιξε με τους Σάρλοτ Χόρνετς, καθώς μέτρησε 10,6 πόντους με ποσοστό 40,4% στο τρίποντο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ