Υπογράφει στον Ολυμπιακό για τρία χρόνια ο Έβανς!

Υπογράφει στον Ολυμπιακό για τρία χρόνια ο Έβανς!

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να υπογράψει για τρία χρόνια τον Κίναν Έβανς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Με μειωμένες αποδοχές η πρώτη χρονιά του συμβολαίου του και δικαίωμα απεμπλοκής στο τέλος κάθε σεζόν...

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως πήρε την απόφασή του σχετικά με τον Κίναν Έβανς, τον οποίο θα υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια, έχοντας μάλιστα ειδικό όρο στην συμφωνία με τον οποίο θα μπορούν να βγουν από το συμβόλαιο σε πιθανό νέο τραυματισμό στο τέλος κάθε σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν αποφάσισαν να τηρήσουν την αρχική τους συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ έστω και με διαφορετικούς όρους θα τον περιμένουν να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, περίπου στις αρχές του επόμενου έτους.

Διαβάστε επίσης: Η συνθήκη Έβανς και ο πράσινος «φόβος» για τον Βιλντόζα

Ο σοβαρός τραυματισμός του Έβανς (ρήξη επιγονατιδικού συνδέσμου στο αριστερό πόδι) είχε αναγκάσει τους Πειραιώτες να κάνουν δεύτερες σκέψεις όσον αφορά την περίπτωση του παίκτη που έκανε θραύση με τη φανέλα της Ζαλγκίρις τη χρονιά που μας πέρασε. Όμως τελικά αποφάσισε να τον αποκτήσει κανονικά παίρνοντας ένα λελογισμένο ρίσκο, γιατί η αξία του παίκτη είναι μεγάλη.

Παράλληλα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα έχει δικαίωμα opt-out σε όλα τα χρόνια του συμβολαίου. Επί της ουσίας το deal θα έχει βάθος διετίας και θα είναι ένα ιδιαίτερο 1+1 +1 με δικαίωμα εξόδου από το συμβόλαιο στην πλευρά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ