Η συνθήκη Έβανς και ο πράσινος «φόβος» για τον Βιλντόζα

Η συνθήκη Έβανς και ο πράσινος «φόβος» για τον Βιλντόζα

Ο Κίναν Έβανς θα υπογράψει στον Ολυμπιακό έστω και αν μπορεί να παίξει ξανά από τον Γενάρη. Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός…

Ο Ολυμπιακός εδώ και λίγο καιρό το έχει πάρει απόφαση να ενεργοποιήσει την συμφωνία που έχει με τον Κίναν Έβανς και να τον περιμένει κανονικά να μπει στις προπονήσεις από τον Δεκέμβρη, ποντάροντας στην ποιότητα που έχει ως παίκτης, αλλά και στο να επιστρέψει καλύτερος από τον τραυματισμό του, όπως είχε γίνει και όταν έπαιζε στην Μακάμπι και έπαθε ρήξη χιαστού.

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν, όπως όλα δείχνουν, αποφάσισαν να τηρήσουν την αρχική τους συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ και έστω με διαφορετικούς όρους και ψάχνουν να πάρουν τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Αμερικανό μέχρι εκείνος να επιστρέψει.

Διαβάστε επίσης: «Αυτή είναι η πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού στον Ελ Κααμπί» – Τι αποκαλύπτουν οι Μαροκινοί

Τα ονόματα που έχουν γραφτεί είναι πολλά με το πιο προβεβλημένο να είναι αυτό του Εβάν Φουρνιέ, ενώ τις τελευταίες ώρες ο Παναθηναϊκός φαίνεται να «ανησυχεί» για τον Λούκα Βιλντόζα, τον οποίο αφήνει ελεύθερο και αυτό φυσικά γιατί ο παίκτης ταιριάζει απόλυτα στο να είναι ο αντι- Έβανς, μέχρι εκείνος να γυρίσει.

Ο Αργεντινός με την ποιότητα που διαθέτει θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει μια περίπτωση από εκείνες που εξετάζονται και όπως όλα δείχνουν είναι πολύ κοντά στο λιμάνι. Όπως φαίνεται ο Βιλντόζα μπορεί να είναι το συμπληρωματικό κομμάτι στο παζλ των «κοντών» του Ολυμπιακού. Οι «πράσινοι» παρά το γεγονός ότι έχουν αποφασίσει να μην συνεχίσουν με τον Λατινοαμερικάνο περιφερειακό δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να τον δουν να καταλήσει στο ΣΕΦ και στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει αφήσει ακόμα ελεύθερο τον Αργεντινό, παρά το γεγονός πως ανακοίνωσε την μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν για τα επόμενα τρία χρόνια. Αυτό αναμένεται να συμβεί το προσεχές χρονικό διάστημα με τον Βιλντόζα αφού πάρει την ελευθέρας του να μπορεί να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο επιθυμεί.

Το περασμένο χρονικό διάστημα υπήρχαν αρκετές φήμες πως ο Αργεντινός πόιντ γκαρντ θα πραγματοποιήσει το αντίθετο δρομολόγια από αυτό που έκανε πριν από ένα καλοκαίρι και θα επιστρέψει ξανά στον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με την ομάδα του Βελιγραδίου να είναι ιδιαίτερα ενεργή και σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο.

Όπως και να έχει οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές για τις εξελίξεις γύρω από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο και το μέλλον του Αργεντινού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ