Έτοιμος να παίξει και… αύριο ο Ντόρσεϊ

Έτοιμος να παίξει και… αύριο ο Ντόρσεϊ

Ο ομογενής γκαρντ μπορεί να προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό και η επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι είναι πολύ καλό νέο για τους «ερυθρόλευκους»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση πως ο ομογενής γκαρντ έμεινε ελεύθερος από την Φενέρ.

Είναι δίχως άλλο μια σημαντική κίνηση από την ομάδα του Πειραιά καθώς οι «ερυθρόλευκοι» βάζουν στο ρόστερ τους έναν παίκτη που μπορεί να παίξει ακόμα και… αύριο στην ομάδα του λιμανιού.

Ο Ντόρσεϊ πιάνει ξανά Πειραιά και αυτή την φορά τα δεδομένα είναι (πολύ) διαφορετικά σε σχέση με την πρώτη «θητεία» του παίκτη στον Ολυμπιακό.

Τώρα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τον ομογενή γκαρντ καθώς στο μυαλό του Ντόρσεϊ δεν υπάρχει NBA.

Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη φορά ο Ντόρσεϊ ήθελε να παίξει στην Αμερική και γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε είχε υπογράψει συμβόλαιο ενός χρόνου με τους πειραιώτες.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε τώρα ο Ντόρσεϊ με τον Ολυμπιακό έχει διάρκεια τριών χρόνων κι αυτό φανερώνει πολλά για την απόφαση του παίκτη να επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι.

Ο Μπαρτζώκας ήθελε κι αυτός για πολλούς λόγους να δει ξανά τον Ντόρσεϊ στα ερυθρόλευκα και είναι μεγάλη υπόθεση για τον Έλληνα προπονητή, ότι βάζει στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» έναν Έλληνα γκαρντ απελευθερώνοντας θέση ξένου.

Είναι όμως ακόμα πιο σημαντικό ότι ο Ολυμπιακός πήρε έναν παίκτη που έχει μεγάλες δυνατότητες, έναν γκαρντ που μπορεί να τον βοηθήσει πολύ στο σκοράρισμα με το μακρινό σουτ κι αυτό το είχε ανάγκη η ομάδα του λιμανιού.

Ο Μπαρτζώκας ξέρει καλύτερα απ’ τον καθένα αυτά που μπορεί να προσφέρει ο Ντόρσεϊ στους «ερυθρόλευκους» και είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι ο ομογενής γκαρντ δεν θα χρειαστεί χρόνο για να «μάθει» τη νέα του ομάδα.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι νέα ομάδα για τον Ντόρσεϊ, καθώς και ο παίκτης ξέρει πολύ καλά τον Μπαρτζώκα αλλά και πολλούς παίκτες των «ερυθρόλευκων» καθώς είχαν συνεργαστεί και πριν από δύο χρόνια.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μια πολύ καλή μεταγραφή, έκλεισαν ένα «μέτωπο» στη θέση δύο και τώρα χρειάζεται υπομονή για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας του Πειραιά.

Τα «σενάρια» δίνουν και παίρνουν για τον Σάσα Βεζένκοφ αλλά και για τον Φουρνιέ, αλλά στην παρούσα φάση οι πειραιώτες πρέπει να περιμένουν.

Μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο και για τους δύο στην άλλη όχθη του Ατλαντικού θα γίνουν αυτά που πρέπει για να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ο Ολυμπιακός.

Ο στόχος είναι προφανής και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να φτιάξουν μια πανίσχυρη ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανανέωσε την συνεργασία του με τους πειραιώτες, ο Ντόρσεϊ γύρισε στο λιμάνι, ο Έβανς θα είναι στο ρόστερ και όλοι περιμένουν αν θα υπάρξει και δεύτερη επιστροφή.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός ενισχύεται και προχωρά με βάση το πλάνο του προπονητή του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ