Τάιλερ Ντόρσεϊ η επιστροφή: Τα γνώριμα λημέρια και η μεταγραφή που ήταν επιβεβλημένη (vids)

Τάιλερ Ντόρσεϊ η επιστροφή: Τα γνώριμα λημέρια και η μεταγραφή που ήταν επιβεβλημένη (vids)

Τάιλερ Ντόρσεϊ ο 1ος λοιπόν... Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που λίγο πολύ έμοιαζε επιβεβλημένο, βάζοντας στην μηχανή του έναν παίκτη που δημιουργεί για τον εαυτό του, ξέρει τον οργανισμό και το κυριότερο, έχει ελληνικό διαβατήριο...

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επιστρέφει στον τόπο του «εγκλήματος», με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει την απόκτηση του ομογενούς γκαρντ, σε μία κίνηση που ήταν επιβεβλημένη και για τις δυο πλευρές.

Ο Ολυμπιακός περίμενε και την επίσημη αποδέσμευση του 28χρονου από την Φενέρμπαχτσε και μόλις εκείνη ήρθε, οι ερυθρόλευκοι δεν έχασαν ώρα και ανακοίνωσαν την απόκτηση- επιστροφή του Ντόρσεϊ στον Πειραιά.

Πάμε όμως να δούμε το «ζουμί» για την υπόθεση και να δούμε τι ακριβώς σημαίνει η επιστροφή αυτή τόσο για τον Τάιλερ, όσο και για τον Ολυμπιακό.

Γυρίζει εκεί που τους ξέρει και που τον θέλουν

Ο Ντόρσεϊ επιστρέφει εκεί που ομολογουμένως έχει παίξει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του και πηγαίνει σε έναν προπονητή που με τον τρόπο που τον διαχειριζόταν, τον εκτόξευσε και τον έκανε να νιώσει απαραίτητος και πολύτιμος για την ομάδα. Παιδιά όπως εκείνος θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέρει πως ακριβώς να πάρει το 100% από τον παίκτη.

Κατά τη σεζόν 2021-22 έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια της σεζόν στην Euroleague και πέτυχε 12.8 πόντους με 2.3 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο σε 24.10 λεπτά συμμετοχής. Ο Ντόρσεϊ είναι παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει το σουτ για τον εαυτό του και μπορεί να εκτελέσει και μετά από ντρίμπλα και πίσω από το σκριν και γενικότερα έχει ποικιλία στις κινήσεις του, μπορώντας να βάλει με πολλούς τρόπους την μπάλα στο καλάθι.

Ο Ολυμπιακός βάζει στην φαρέτρα του ένα διαβατήριο που του έλειψε πέρυσι

Με την έλευση του 28χρονου γκαρντ, ο οποίος παίρνει επί της ουσίας την θέση του Αϊζάια Κάνααν στο ρόστερ, ο Ολυμπιακός θα έχει πλέον +1 στα ελληνικά διαβατήρια και αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί έως και ευεργετικό. Αρκεί κανείς να θυμηθεί το τεράστιο πρόβλημα που υπήρξε την περυσινή σεζόν με τους ξένους και θα καταλάβει εύκολα πως η κίνηση αυτή λύνει τα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Πλέον ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του έξι παίκτες με ελληνικό διαβατήριο και αυτοί είναι οι Γουόκαπ, Μήτρου Λονγκ, Ντόρσεϊ, Παπανικολάου, Λαρεντζάκης, Τανούλης. Αυτό που μένει να διαπιστώσουμε και ιδίοις όμμασι είναι αν ο Ντόρσεϊ θα βρει τον παλιό καλό εαυτό του τον οποίο άφησε το 2022, όταν έφευγε για το Ντάλας κάπου στον Πειραιά…

Το Depth Chart του Ολυμπιακού

PG: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ
SG: Τάιλερ Ντόρσεϊ, Σακίλ ΜακΚίσικ
SF: Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ίγκνας Μπραζντέικις
PF: Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεβ
C: Μουστάφα Φαλ, Νικόλα Μιλουτίνοβ, Μόουζες Ράιτ, Γιώργος Τανούλης

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ