Τέλος από την Παρτιζάν οι Πονίτκα, Καμίνσκι και Ντοζίερ (pic)

Τέλος από την Παρτιζάν οι Πονίτκα, Καμίνσκι και Ντοζίερ (pic)

Παρελθόν αποτελούν και επίσημα πλέον από την Παρτιζάν οι Ματέους Πονίτκα, Φρανκ Καμίνσκι και Πι Τζέι Ντοζίερ, με την σερβική ομάδα να ανακοινώνει την αποχώρησή τους

Συνεχίζονται οι αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της Παρτιζάν.

Ο σύλλογος του Βελιγραδίου ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρηση των Ματέους Πονίτκα, Φρανκ Καμίνσκι και Πι Τζέι Ντοζίερ, οι οποίοι αγωνίστηκαν για μία σεζόν υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και πλέον ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης: «Ερυθρόλευκη» τρέλα: Η φοβερή διαδρομή του ανοιχτού πούλμαν και η παράνοια του κόσμου του Ολυμπιακού! (vid)

Η αλήθεια είναι ότι κανείς από τους τρεις δεν κατάφερε να προσφέρει όσα περίμενε η Παρτίζαν από αυτούς, αφού οι μεν Πονίτκα και Ντοζίερ πρακτικά «τράκαραν» ο ένας με τον άλλο λόγω της έλλειψης σταθερού σουτ, ενώ ο Καμίνσκι αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα στην άμυνα.

Την σεζόν 2023/24 ο Ντοζίερ είχε 9.2 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, με τον Καμίνσκι να έχει 8.9 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής. Τέλος, ο πρώην «πράσινος», Πονίτκα 2.4 πόντους και 2.2 ριμπάουντ μέσο όρο στην ίδια διοργάνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ