Τα deal της Φενέρ με τους Κόλσον και Μπάλντγουιν

Τα deal της Φενέρ με τους Κόλσον και Μπάλντγουιν

Η Φενέρμπαχτσε προχώρησε σε δύο σημαντικές προσθήκες, αποκτώντας τους Κόλσον και Μπόλντγουιν από την Μακάμπι, με τις οικονομικές λεπτομέρειες των συμφωνιών να έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Πολύ έντονα στο μεταγραφικό παζάρι της Eurolaegue κινείται μέχρι στιγμής η Φενέρμπαχτσε.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει ήδη χάσει από το περσινό ρόστερ τους Καλάθη, Ντόρσεϊ, Μότλεϊ και Σέστινα, και πλέον κοιτάζει την ενίσχυσή της.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Χιλιάδες κόσμου και στην Κεφαλονιά για τις ευρωκούπες (pics)

Ο σύλλογος από την Κωνσταντινούπολη είχε στο στόχαστρό του εδώ και αρκετό καιρό, δύο παίκτες της Μακάμπι, τους Γουέιντ Μπόλντγουιν και Μπόνζι Κόλσον, και έφτασε γρήγορα σε συμφωνία μαζί τους , ολοκληρώνοντας δύο πολύ σημαντικά deal.

Τι τελευταίες ώρες, μάλιστα, έχουν γίνει γνωστοί οι οικονομικοί όροι των συμβολαίων των δύο νεοαποκτηθέντων παικτών της Φενέρ. Σύμφωνα με το «Inside EuroLeague», οι δύο παίκτες συμφώνησαν προσωπικά με την Μακάμπι Τελ Αβίβ έτσι ώστε να μείνουν ελεύθεροι και έτσι η Φενέρ δεν χρειάστηκε να δώσει χρήματα για buy out.

H ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα πληρώσει 1,8 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Αμερικανό πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, ενώ το νέο συμβόλαιο του Κόλσον προβλέπει ετήσιες απολαβές ύψους 1,1 εκατ. ευρώ.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως για τον τρίτο χρόνο στο deal του Μπόλντγουιν με τον τουρκικό σύλλογο υπάρχει player option.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ