«Η Παρτιζάν έχει το προβάδισμα για τον Λούκα Βιλντόζα»

«Η Παρτιζάν έχει το προβάδισμα για τον Λούκα Βιλντόζα»

Σύμφωνα με σερβικά μέσα, η Παρτιζάν είναι πιθανό να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Λούκα Βιλντόζα, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Το μέλλον του Λούκα Βιλντόζα φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα, αφού αρκετές ομάδες έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός γκαρντ μπορεί να στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας με τους πράσινους, ωστόσο δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν με την μεταγραφή του το περασμένο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: «Βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού στον Ελ Κααμπί»

Μετά από την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, ήδη, το όνομά του έχει συνδεθεί με τον Ερυθρό Αστέρα και τη Βίρτους Μπολόνια, με έναν νέο μνηστήρα να έρχεται στο «φως», σύμφωνα με σερβικά μέσα. Ο λόγος για την Παρτιζάν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Όπως σημειώνει το Sport Klub, η ιστορία ανάμεσα στους ασπρόμαυρους και στον Βιλντόζα θα μπορούσε να οδηγήσει σε «γάμο» τις δύο πλευρές, κάτι που δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί:

«Η άφιξη του Αργεντινού στην Παρτίζαν έχει εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό αυτή τη στιγμή και δεν είναι απίθανο ο Βιλντόζα να αφήσει την υπογραφή στο συμβόλαιο με τους ασπρόμαυρους», γράφουν στη Σερβία.

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι του 2023, ο Αργεντινός υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων με τον Παναθηναϊκό AKTOR, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2026.

Ο Βιλντόζα μέτρησε 6.8 πόντους (40.4% στα δίποντα, 34.7% στα τρίποντα), 3 ασίστ και 1.5 ριμπάουντ ανά 19.6 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 25 αναμετρήσεις στην Stoiximan Basket League. Σε 28 ματς στην EuroLeague αρίθμησε 5.7 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά 15 λεπτά κατά μέσο όρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ