Η Μπάγερν σκέφτεται τον Σπανούλη για αντικαταστάτη του Λάσο, σύμφωνα με Γερμανούς δημοσιογράφους

Η Μπάγερν σκέφτεται τον Σπανούλη για αντικαταστάτη του Λάσο, σύμφωνα με Γερμανούς δημοσιογράφους

Η Μπάγερν Μονάχου αναζητεί προπονητή και δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι αναφέρουν τον Βασίλη Σπανούλη ως πιθανό διάδοχο του Πάμπλο Λάσο.

Ο Πάμπλο Λάσο αποχώρησε το πρωί της Παρασκευής (28/6) από την Μπάγερν Μονάχου και λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε από την Μπασκόνια με τον Ισπανό προπονητή να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2027.

Πλέον οι Βαυαροί ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Λάσο στην τεχνική τους ηγεσία, με τα γερμανικά μέσα να αναφέρουν μερικά ονόματα πιθανών υποψηφίων για τον πάγκο της Μπάγερν.

Διαβάστε επίσης: Φουλάρει για αριστερό μπακ ο Άρης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες δύο Γερμανών δημοσιογράφων, του Ρόμπερτ Χεσέλ και ο Ρούπερτ Φαμπίγκ, που τις μοιράστηκαν μέσω κοινωνικών δικτύων, οι Πρωταθλητές Γερμανίας έχουν προσεγγίσει τον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίοι θεωρούν έναν εξελίξιμο προπονητή.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι δύο ρεπόρτερ έχει υπάρξει ήδη επαφή μεταξύ της Μπάγερν και του ομοσπονδιακού μας προπονητή, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια απόφαση.

Το δεδομένο είναι πως ο Σπανούλης αυτή τη στιγμή είναι στον πάγκο της Εθνικής και μπροστά του, όπως και σε όλους τους διεθνείς, υπάρχει η πρόκληση του Προολυμπιακου τουρνουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ