Περιζήτητος ο Βιλντόζα: Ακόμα μία ομάδα στην κούρσα για την απόκτησή του

Περιζήτητος ο Βιλντόζα: Ακόμα μία ομάδα στην κούρσα για την απόκτησή του

Ο Λούκα Βιλντόζα είναι περιζήτητος στην Euroleague και ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Αργεντινό γκαρντ - Ποια ομάδα μπήκε στην κούρσα για την απόκτησή του

Ο Λούκα Βιλντόζα τη σεζόν που μας πέρασε μπορεί να πανηγύρισε την κατάκτηση της Euroleague και της Basket League με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο ίδιος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αποτελώντας μία αποτυχημένη μεταγραφή για τους πράσινους.

Η απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν, σε συνδυασμό με την παραμονή των Σλούκα, Γκραντ και Ναν στο ρόστερ του «τριφυλλιού», αναμενόμενα δεν αφήνει περιθώρια για μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον Αργεντινό γκαρντ και όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τους Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης: Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι, ο κορυφαίος τερματοφύλακας του Euro

Βέβαια, ο 28χρονος άσος έχει πέραση στην Euroleague και ήδη αρκετές ομάδες τον έχουν προσεγγίσει με τα τελευταία δημοσιεύματα να τον συνδέουν έντονα με τον Ερυθρό Αστέρα και την Μπολόνια.

Ωστόσο, στο… κυνήγι του Βιλντόζα μπήκε ακόμα μία ομάδα, με την Μακάμπι Τελ Αβιβ να παρακολουθεί την περίπτωσή του. Η ομάδα του Όντεν Κάτας έχασε τον Λορέντζο Μπράουν, παρελθόν θα αποτελέσει και ο Γουέιντ Μπόλντγουιν, και χρειάζεται ενίσχυση στα γκαρντ, με τον Αργεντινό να αποτελεί μία εξαιρετική λύση.

Τη περασμένη σεζόν, ο Βιλντόζα αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στην Euroleague, έχοντας κατά μέσο όρο 5,7 πόντους, 1,5 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ κατά μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ