Τι αποφάσισε ο Ολυμπιακός για τον Έβανς…

Τι αποφάσισε ο Ολυμπιακός για τον Έβανς…

Ο Ολυμπιακός το πήρε απόφαση με τον Κίναν Έβανς και φαίνεται πως είναι οριστική

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως πήρε την απόφασή του σχετικά με τον Κίναν Έβανς!

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν, όπως όλα δείχνουν, αποφάσισαν να τηρήσουν την αρχική τους συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ και έστω με διαφορετικούς όρους θα τον περιμένουν να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στις αρχές του επόμενου έτους.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Έβανς (ρήξη επιγονατιδικού συνδέσμου στο αριστερό πόδι) είχε αναγκάσει τους Πειραιώτες να κάνουν δεύτερες σκέψεις όσον αφορά την περίπτωση του παίκτη που έκανε θραύση με τη φανέλα της Ζαλγκίρις τη χρονιά που μας πέρασε. Αλλά τελικά θα τηρήσουν την αρχική συμφωνία.

Οι όροι φυσικά είναι διαφορετικοί όσον αφορά τις ετήσιες αποδοχές και το team option για τη σεζόν 2025-26. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 27χρονος combo guard θα μείνει εκτός δράσης για 6-8 μήνες και ο Ολυμπιακός θα τον περιμένει ως έξτρα λύση στην περιφέρεια στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Τη σεζόν 2023-24 ο Έβανς μέτρησε 17.3 πόντους (53% στο δίποντο, 44% στο τρίποντο, 90% στις βολές), 2.8 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 18.3 PIR ανά 27:23 λεπτά σε 34 αγώνες της Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ