Η αποθέωση Ντόρσεϊ για Μπαρτζώκα και το… μήνυμα επιστροφής στον Ολυμπιακό

Η αποθέωση Ντόρσεϊ για Μπαρτζώκα και το… μήνυμα επιστροφής στον Ολυμπιακό

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, η αποθέωση για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και η «καλύτερη σεζόν της καριέρας του» στον Ολυμπιακό

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι προ των πυλών στον Ολυμπιακό, η συμφωνία είναι οριστική ανάμεσα στις δύο πλευρές και πλέον απομένουν λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί το deal.

Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή των «ερυθρόλευκων» για φέτος και μάλιστα πρόκειται για παίκτη με ελληνικό διαβατήριο, γεγονός το οποίο λύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο ομογενής γκαρντ, μετά το Final Four της Euroleague στο Βερολίνο, είχε αναφερθεί στον Ολυμπιακό και τον Μπαρτζώκα με αποθεωτικούς χαρακτηρισμούς, στέλνοντας από τότε το δικό του… μήνυμα επιστροφής. «Η καλύτερή μου χρονιά ήταν με τον Ολυμπιακό» είχε πει, με αυτή τη δήλωση ουσιαστικά να «φουντώνει» τις φήμες επιστροφής του στους Πειραιώτες.

«Πάντα λέω ότι η καλύτερή μου χρονιά ήταν με τον Ολυμπιακό. O Μπαρτζώκας μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε μια σημαντική θέση και να έχω σημαντικό ρόλο. Φτάσαμε στο Final Four και δείξαμε καρδιά. Χάσαμε στο buzzer. Προτιμώ να χάσω έτσι σε σχέση με το πώς χάσαμε από τον Παναθηναϊκό φέτος. Άρα, θα έλεγα ότι αυτή ήταν η καλύτερή μου σεζόν συνολικά», δήλωσε ο Ντόρσεϊ στο «Basketnews.com» για το εύστοχο σουτ του Μίτσιτς στον ημιτελικό του 2022 κόντρα στην Αναντολού Εφές και τη φετινή ήττα της Φενέρ από τους «πράσινους», στον ημιτελικό του Final Four του Βερολίνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ