Οι λεπτομέρειες για Ντόρσεϊ – Το «deadline» της Φενέρ και το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό

Οι λεπτομέρειες για Ντόρσεϊ – Το «deadline» της Φενέρ και το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι προ των πυλών στον Ολυμπιακό, η συμφωνία είναι οριστική ανάμεσα στις δύο πλευρές και απομένουν λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί το deal.

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει μπροστά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, με μοναδικό στόχο να γίνει καλύτερος και να επιστρέψει στην κορυφή τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη καταστρώσει το πλάνο τους και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρώσουν την πρώτη τους μεταγραφή για το φετινό καλοκαίρι. Όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στο λιμάνι δυο χρόνια μετά από την πρώτη του θητεία.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά στο deal και μένουν λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί η επιστροφή του ομογενή γκαρντ, με τα ΜΜΕ στο εξωτερικό να θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή για τους Πειραιώτες.

Η υπόθεση του Ντόρσεϊ έχει μπει στην τελική ευθεία, τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα, ενώ έχουν γίνει γνωστές και οι λεπτομέρειες του deal ανάμεσα σε Ολυμπιακό και παίκτη, αλλά και το πότε θα είναι διαθέσιμος για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο Ντόρσεϊ λοιπόν δεσμεύεται ακόμη με τη Φενέρ, αφού αν θέλει η τούρκικη ομάδα μπορεί να ενεργοποιήσει οψιόν που έχει στο συμβόλαιο του ο παίκτης και να παραμείνει για ακόμη έναν χρόνο, αφού έχει συμβόλαιο. Κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να γίνει μιας και ο παίκτης, αλλά και η ομάδα έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Αυτό που μένει λοιπόν για να ολοκληρωθεί και τυπικά η επιστροφή του Ντόρσεϊ είναι να μην κάνει χρήση της οψιόν η Φενέρ, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένει ο Ολυμπιακός λίγα 24ωρα μιας και η προθεσμία λήγει στις 30/6.

Από εκεί και πέρα, τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός δούλεψε την υπόθεση πολύ και φαίνεται πως ξεπεράστηκαν και τα τελευταία εμπόδια στις μεταξύ τους συζητήσεις και ο παίκτης είναι έτοιμος να βάλει τα ερυθρόλευκα.

Το συμβόλαιο που του προσφέρει ο Ολυμπιακός είναι αρκετά υψηλό και έχει διάρκεια τρία χρόνια (2+1 για την ακρίβεια). Τα χρήματα που τα βρήκαν οι δύο πλευρές είναι στα 4.500.000 ευρώ συνολικά και για τα τρία χρόνια, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί την οψιόν ανανέωσης στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ