Δήλωση – έκπληξη του Αταμάν για τον Βεζένκοφ

Δήλωση – έκπληξη του Αταμάν για τον Βεζένκοφ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για τον Βούλγαρο φόργουορντ και το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη.

Στον Σάσα Βεζένκοφ και όσα ακούγονται για το μέλλον του Βούλγαρου σούπερ σταρ αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν στο πλαίσιο της media day της Εθνικής ομάδας της Τουρκίας.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε για τον φόργουορντ των Σακραμέντο Κινγκς και για το ενδεχόμενο οι Πράσινοι να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του, εάν ο Σάσα Βεζένκοφ επιλέξει να αφήσει το NBA και να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Νέος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι αν ο Βούλγαρος επέστρεφε στη Euroleague και οι 18 ομάδες θα έκαναν πρόταση για την απόκτησή του. «Όλη η Ευρώπη ξέρει πόσο σπουδαίος παίκτης είναι ο Βεζένκοφ. Αν ο Βεζένκοφ αποφάσιζε να επιστρέψει σήμερα στην Euroleague, θα λάμβανε προσφορές και από τις 18 ομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Αταμάν πάντως τόνισε ότι οι Πράσινοι δεν έχουν καταθέσει πρόταση στον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, όμως συζητούν το ενδεχόμενο της προσθήκης του. «Το σημαντικό εδώ είναι, αν θα επιστρέψει ο Σάσα Βεζένκοφ στην Ευρώπη. Αυτό θα το αποφασίσει μόνος του. Δεύτερον, σε ποιο σύλλογο και σε ποιο στυλ μπάσκετ θα ήθελε να παίξει. Η απόφασή του εδώ θα είναι σημαντική».

Αναλυτικά όσα είπε στο «Eurohoops»:

«Όλη η Ευρώπη ξέρει πόσο σπουδαίος παίκτης είναι ο Βεζένκοφ. Αν ο Βεζένκοφ αποφάσιζε να επιστρέψει σήμερα στην Euroleague, θα λάμβανε προσφορές και από τις 18 ομάδες.

Δεν βρίσκω παράξενο αυτό που είπε ο μάνατζερ του. Φυσικά δεν μου αρέσει όταν οι μάνατζερ βγαίνουν συνέχεια και προσπαθούν να πάρουν προσφορές από όλους τους συλλόγους. Μπορεί να ισχύει για τη δική τους δουλειά αλλά δεν χρειάζεται να βγαίνουν δημόσια και να λένε «μας έκανε πρόταση ο Παναθηναϊκός». Τότε ξέρω τους συλλόγους στους οποίους προσέφερες τον παίκτη σου, οπότε πρέπει να βγω και να τους ανακοινώσω τώρα;

Το σημαντικό εδώ είναι, αν θα επιστρέψει ο Σάσα Βεζένκοφ στην Ευρώπη. Αυτό θα το αποφασίσει μόνος του. Δεύτερον, σε ποιο σύλλογο και σε ποιο στυλ μπάσκετ θα ήθελε να παίξει. Η απόφασή του εδώ θα είναι σημαντική. Δεν έχουμε κάνει επίσημη πρόταση, αλλά συζητιέται, όλοι μιλούν με όλους. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα πολύ φυσικό. Όπως είπα, ο Βεζένκοφ έχει προταθεί σε πολλούς μεγάλους συλλόγους στην Ευρώπη από τον μάνατζέρ του. Το σημαντικό εδώ είναι η απόφαση του παίκτη”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ