Ραγδαίες εξελίξεις με Σάσα Βεζένκοφ: Αυτή θα είναι η επόμενη ομάδα του!

Ραγδαίες εξελίξεις με Σάσα Βεζένκοφ: Αυτή θα είναι η επόμενη ομάδα του!

Είναι το πρόσωπο των ημερών. Το όνομα του Σάσα Βεζένκοφ συζητιέται πιο έντονα από ποτέ και μένει να φανεί σε ποια ομάδα θα καταλήξει…

Έγινε σήριαλ με τον Βεζένκοφ πέρυσι το καλοκαίρι, έχει γίνει σήριαλ με τον  Βεζένκοφ και την επόμενη ομάδα  και φέτος. Το «δράμα» με τον περσινό MVP της Euroleague δεν το γλιτώνουν οι ελληνικές ομάδες.

Ο Σάσα Βεζένκοφ, μετά από δύο εξαιρετικές σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού και τελικά το βραβείο MVP της Euroleague, πήρε τη μεγάλη απόφαση πέρυσι το καλοκαίρι και αποφάσισε να περάσει τον Ατλαντικό και να αποδεχθεί την πρόταση των Κινγκς. Η ομάδα του Σακραμέντο του πρόσφερε κλειστό και εγγυημένο συμβόλαιο για 2 χρόνια, εκείνος το αποδέχτηκε και πήγε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο NBA.

Μάθε τα πάντα για το Euro 2024 εδώ.

Μετά από αυτή την απόφαση βρέθηκε στο Σακραμέντο και ξεκίνησε προετοιμασία για την πρώτη του σεζόν στο NBA. Ο Σάσα Βεζένκοφ έπαιξε τη πρώτη του σεζόν, έχοντας πάντως σταθεί άτυχος. Αρχικά αντιμετώπισε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ρούκις, έπειτα προσπάθησε να δείξει όσα μπορεί μέσα στον λίγο χρόνο που έπαιρνε και τελικά πέρασε έναν σοβαρό τραυματισμό, που τον πήγε αρκετά πίσω. Το καλοκαίρι τον βρίσκει μεταξύ αποφάσεων, που πάντως δεν περνάνε όλες από το χέρι του.

Δείτε αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Σάσα Βεζένκοφ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ