Αποκάλυψη Βούτσεβιτς: «Έγιναν συζητήσεις με τον Ολυμπιακό»

Αποκάλυψη Βούτσεβιτς: «Έγιναν συζητήσεις με τον Ολυμπιακό»

Το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, αποκάλυψε ο Νίκολα Βούτσεβιτς, μιλώντας την ιστοσελίδα «Basketnews.com».

Ο σπουδαίος σέντερ των Σικάγο Μπουλς, Νίκολα Βούτσεβιτς, έχει αφήσει το αποτύπωμα του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς συγκαταλέγεται στη γενιά των σέντερ που διακρίνονται στο ΝΒΑ.

Πιστός στην εθνική Μαυροβουνίου, συμμετέχει σχεδόν πάντα στις μεγάλες διοργανώσεις της FIBA βοηθώντας την ομάδα της χώρας του και αυτό κάνει και φέτος συμμετέχοντας στο Τουρνουά Ακρόπολις που γίνεται στο ΣΕΦ.

Διαβάστε επίσης: Με Γερμανία η Δανία στους «16» – Αναλυτικά το «δέντρο» των νοκ-άουτ του Euro

Ο 33 χρονος σέντερ σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Εθνική μας ομάδα αποκάλυψε κάτι που λίγοι θυμούνται.
«Όταν ήμουν νεότερος, είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Αυτό ήταν πολύ καιρό πριν, όταν κατέληξα στη γενέτειρά μου (σ.σ. πήγε στην Μπουντούτσνοστ στο lockout του 2011).

Ήταν πριν από 13 χρόνια. Αλλά από τότε που ήμουν νεότερος και πήγα στο κολέγιο, δεν είχα καμία προσφορά από ομάδα της EuroLeague», δήλωσε.

Ερωτηθείς αν ο Ερυθρός Αστέρας θα ήταν η πρώτη του επιλογή σε περίπτωση που γύριζε στην Ευρώπη, είπε: «Ξεκάθαρα θα ήταν το φαβορί αν επέστρεφα, σίγουρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ