Νέα σενάρια για Τάις και Παναθηναϊκό – Στο «κάδρο» και ο Παπαγιάννης

Νέα σενάρια για Τάις και Παναθηναϊκό – Στο «κάδρο» και ο Παπαγιάννης

Τι αναφέρουν στο Ισραήλ για Τάις, Παπαγιάννη και την κάλυψη της θέσης του σέντερ στον Παναθηναϊκό...

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν, σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση για το «τριφύλλι».

Ωστόσο, οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ και συνεχίζουν να «χτενίζουν» την αγορά για να ενισχύσουν έτη περαιτέρω το ρόστερ τους. Και ανάμεσα στις προτεραιότητες των «πράσινων» είναι ένας παίκτης που θα πλαισιώσει τον Ματίας Λεσόρ στο «5».

To10.gr είχε γράψει στις 17 Ιουνίου πως ο διακαής πόθος του Εργκίν Αταμάν είναι ο Ντάνιελ Τάις, ενώ και η περίπτωση του Γιώργου Παπαγιάννη, που δεν έχει ανανεώσει ακόμα με τη Φενέρμπαχτσε, θα μπορούσε να απασχολήσει τους «πράσινους».

Ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Άρελ Γκίνσμπερ, έρχεται ουσιαστικά να επιβεβαιώσει το παραπάνω ρεπορτάζ από to10.gr, αναφέροντας σε δημοσίευμά του πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ανάμεσα στον Τάις και τον Παπαγιάννη για την ενίσχυση στη θέση «5».

«Οι δύο παίκτες είναι επιλογές του Αταμάν καθώς του αρέσουν πολύ και ο στόχος είναι να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να υπογράψει έναν από τους δύο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γκίνσμπερ.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης πέρσι μέτρησε 11 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 1 κόψιμο μέσο όρο με 31.3% στα τρίποντα σε 21 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε και 5.7 πόντους και 3.1 ριμπάουντ μέσο όρο με 48.8% στα τρίποντα σε 16 λεπτά συμμετοχής στη Euroleague.

Από την άλλη πλευρά, ο Ντάνιελ Τάις είχε 6.3 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο με 36.6% στα τρίποντα σε 17 λεπτά συμμετοχής στο NBA, με τις φανέλες των Ιντιάνα Πέισερς και Λος Άντζελες Κλίπερς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ