«Τέσσερις ομάδες θα ήταν ψηλά στο ΝΒΑ – Η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός και η Φενέρ»

«Τέσσερις ομάδες θα ήταν ψηλά στο ΝΒΑ – Η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός και η Φενέρ»

Ο Φράνιο Αράποβιτς πήρε θέση για τις τέσσερις ομάδες από τη Euroleague που πιστεύει ότι θα είχαν υψηλή κατάταξη στο ΝΒΑ

Οι διαφορές ανάμεσα στην Ευρώπη και το ΝΒΑ ολοένα και μειώνονται, οι Ευρωπαίοι που αγωνίζονται στην κορυφαία λίγκα του κόσμου αυξάνονται συνεχώς και αναπόφευκτα υπάρχουν συγκρίσεις.

Συγκεκριμένα, στο podcast «Tribina» μίλησε ο παλαίμαχος σέντερ, Φράνιο Αράποβιτς, ο οποίος τοποθετήθηκε για την προοπτική να δούμε ομάδες της Euroleague να ανταγωνίζονται αυτές του ΝΒΑ.

Ο πρώην ψηλός έβαλε τις τέσσερις ομάδες που πιστεύει ότι στο ΝΒΑ θα τερμάτιζαν ψηλά και άφησε εκτός τον Παναθηναϊκό και έχοντας εντός της λίστας τη Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα, τη Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τέσσερις ομάδες της EuroLeague θα ήταν ψηλά στην κατάταξη στο ΝΒΑ. Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, και μετά ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε. Ακόμα και η Παρτίζαν θα κέρδιζε πολλές ομάδες στο ΝΒΑ», υποστήριξε ο Κροάτης πρώην άσος της Ζαλγκίρις Κάουνας, ο οποίος τάχθηκε παράλληλα υπέρ της συγχώνευσης της EuroLeague με το EuroCup.

«Πρέπει να χωρίσουν την Ευρώπη σε τέσσερα groups των 8 ομάδων. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον και θα πρέπει να γίνει», ανέφερε ο δύο φορές κάτοχος του Κυπέλλου Πρωταθλητριών με την Τσιμπόνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ