«Βόμβα» από Αταμάν: «Προσπαθούμε για μια πολύ σημαντική μεταγραφή στον Παναθηναϊκό»

«Βόμβα» από Αταμάν: «Προσπαθούμε για μια πολύ σημαντική μεταγραφή στον Παναθηναϊκό»

Ο Εργκίν Αταμάν έριξε τη.... βόμβα αναφέροντας σε Μέσα της πατρίδας του πως ο Παναθηναϊκός δουλεύει μια ηχηρή μεταγραφή.

Ο Παναθηναϊκός είναι ενεργός στην αγορά και μετά την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν για την περιφέρεια, αναμένεται να κινηθεί για έναν παίκτη στο «5» που θα πλαισιώσει τον Ματίας Λεσόρ. Με διάφορα ονόματα να έχουν έρθει στο προσκήνιο, ειδικά από τον χώρο του ΝΒΑ.

Ο Εργκίν Αταμάν πάντως σε δηλώσεις του στο «TRT Sports» αποκάλυψε πως οι Πράσινοι δουλεύουν μια ηχηρή μεταγραφή, επισημαίνοντας πάντως ότι δεν θα ήθελε να αναφέρει ο όνομα του παίκτη, ούτε φυσικά και τη θέση στην οποία παίζει.

«Προσπαθούμε για μία πολύ σημαντική μεταγραφή, ωστόσο θέλω να μου επιτρέψετε να κρατήσω το όνομα του παίκτη μυστικό», ήταν η ατάκα του πολύπειρου Τούρκου προπονητή στο Μέσο της πατρίδας του, αφήνοντάς τα όλα ανοιχτά.

Παράλληλα ο Αταμάν ρωτήθηκα και για το αν σκοπεύει να πείσει τον Κέντρικ Ναν να πάρει τουρκικό διαβατήριο για να τον έχει στην Εθνική της χώρας του, με τον 58χρονο τεχνικό να ξεκαθαρίζει πως δεν έχει κάνει τέτοια συζήτηση με τον Αμερικανό.

Ο κόσμος λέει ότι ο Κέντρικ είναι ο καλύτερος σκόρερ της EuroLeague και ο παίκτης του Εργκίν, οπότε έτσι πιστεύει ότι θα τον πείσω για να αγωνιστεί με την Τουρκία. Αυτό ωστόσο είναι ένα θέμα που ξεπερνάει τις δυνατότητές μου. Δεν είχαμε επαφή για κάτι τέτοιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αταμάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ