Ο διακαής πόθος του Αταμάν: Στο ΟΑΚΑ… απευθείας από το NBA (vids)

Ο διακαής πόθος του Αταμάν: Στο ΟΑΚΑ… απευθείας από το NBA (vids)

Ο Εργκίν Αταμάν έχει δηλώσει πως θα φύγουν δύο και θα έρθουν δύο στο ΟΑΚΑ τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο ένας κατέφθασε ήδη (Λορέντζο Μπράουν), ενώ ο άλλος αναμένεται στη συνέχεια...

Ο Εργκίν Αταμάν έχει ήδη ξεκινήσει να φτιάχνει τον Παναθηναϊκό της επόμενης ημέρας, χωρίς ωστόσο να καίγεται για μεγάλες αλλαγές, καθώς οι πράσινοι θέλουν απλά κάποιες διορθωτικές κινήσεις.

Ο Τούρκος τεχνικός δήλωσε πριν από μερικές μέρες πως στην ομάδα θα έρθουν δυο παίκτες και άλλοι τόσοι θα αποχωρήσουν από το ρόστερ. Η μία προσθήκη έγινε ήδη και είναι αυτή του Λορέντζο Μπράουν και η δεύτερη θα είναι στην θέση του σέντερ με το όνομα του Ντάνιελ Τάις να είναι «κυκλωμένο» στο μπλοκάκι του τεχνικού του «τριφυλλιού».

Διαβάστε επίσης: H αλήθεια για Γκος και τα δεδομένα για τον Ντοζίερ (vids)

Περίπτωση ωστόσο διόλου εύκολη για τον Παναθηναϊκό, καθώς για να έρθει στην Ευρώπη αξιώνει ένα ποσό κοντά στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, χωρίς να είναι και βέβαιο πως δεν θα βρει ομάδα στο NBA. Οι δύο που θα αποχωρήσουν από το πράσινο ρόστερ είναι οι Λούκα Βιλντόζα και Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι και με τις δύο περιπτώσεις να έχουν δρομολογηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο… διακαής πόθος του Αταμάν

Ο «διακαής» πόθος του Εργκίν Αταμάν για τη θέση «5» είναι ο Ντάνιελ Τάις. Ο Γερμανός σέντερ αγωνίστηκε τη σεζόν που μας πέρασε στο NBA με την φανέλα των Κλίπερς και είχε 6.3 πόντους και 4.1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 60 παιχνίδια.

Ο Τάις αγωνίζεται στο NBA από το 2017 και έχει κάνει πράγματα και θαύματα με τους Σέλτικς για μία τετραετία, μέχρι και το 2021. Στην Ευρώπη έχει αγωνιστεί μόνο εντός Γερμανίας, σε Μπράουνσβαϊκ, Ουλμ και Μπάμπεργκ.

Το συμβόλαιό του με τους Κλίπερς ολοκληρώθηκε και έτσι βγαίνει στην αγορά ως ελεύθερος. Αν πειστεί να επιστρέψει στην Ευρώπη και το κάνει για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, τότε θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ των πράσινων καθώς ψηλός με τα δικά του χαρακτηριστικά δεν υπάρχει στην Euroleague.

Εκτός από καλός στo pick and roll, αυτό που τον διακρίνει είναι το σουτ μέσης και μακρινής απόστασης που έχει στο ρεπερτόριό του. Σουτάρει με 40% στο τρίποντο, ποσοστό αδιανόητο για σέντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ