H αλήθεια για Γκος και τα δεδομένα για τον Ντοζίερ (vids)

H αλήθεια για Γκος και τα δεδομένα για τον Ντοζίερ (vids)

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για δυο μεταγραφές στα γκαρντ με την αγορά να είναι «στενή» αυτήν την περίοδο. Ποια είναι η αλήθεια για τον Γουίλιαμς Γκος και τα δεδομένα για τον Ντοζίερ...

Ο Ολυμπιακός προχωράει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, με τους ερυθρόλευκους να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την ολοκλήρωση των πρώτων τους καλοκαιρινών μεταγραφών.

Η ομάδα του Πειραιά έχει πάρει την απόφαση να κινηθεί για δύο προσθήκες στα γκαρντ, με έναν παίκτη που θα έχει  έφεση στο σκοράρισμα και έναν ακόμα που θα είναι και καλός σκόρερ, αλλά και καλός δημιουργός. Όπως φημολογείται η πιο προχωρημένη περίπτωση τη δεδομένη χρονική περίοδο είναι αυτή του Τάιλερ Ντόρσεϊ, στην οποία σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Η αλήθεια για τον Γουίλιαμς Γκος

Ο Γουίλιαμς Γκος απολεί παίκτη του Ολυμπιακού και προσωπική επιλογή του κόουτς Μπαρτζώκα, ο οποίος επέμενε πέρυσι για την απόκτησή του και έχει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους για έναν ακόμα χρόνο.

Θα είναι εκτός λογικής με την λειψανδρία που υπάρχει στην αγορά στην θέση του γκαρντ να επιλέξει ο Ολυμπιακός να αφήσει τον Αμερικανό να φύγει. Στην ομάδα άπαντες είναι ευχαριστημένοι από την παρουσία του, καθώς έκανε καλή χρονιά και αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν σκέψης αντικατάστασης του, παρά τις «σειρήνες».

Τα τελευταία 24ωρα έχει υπάρξει μια φήμη από τον Άρελ Γκίνσμπερ, πως η Παρτιζάν έχει καταθέσει πρόταση στον Αμερικανό γκαρντ, η οποία μάλιστα είναι και αρκετά υψηλή. Ο Γκος είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο, ειδικά αν έχει δίπλα του έναν παίκτη ο οποίος να είναι closer, να έχει δηλαδή την δυνατότητα να τελειώνει τα παιχνίδια, για να το πούμε πιο απλά να σκοράρει με μεγάλη συνέπεια στις τελευταίες στιγμές των παιχνιδιών.

Τα δεδομένα για τον Ντοζίερ

Μέσα στα πολλά σενάρια που υπάρχουν για παίκτες, ακούστηκε και το όνομα του Πι Τζέι Ντοζίερ, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, έπαιξε στην Παρτίζαν, δείχνοντας πως έχει το potential να εξελιχθεί σε έναν αξιόλογο two-way παίκτη.

Όμως το σχέδιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ήταν να τον χρησιμοποιήσει στον άσσο, με τον παίκτη να μην ανταποκρίνεται πολύ καλά στον ρόλο του πλέι-μέικερ.

Ο Ολυμπιακός όμως αυτή τη στιγμή δεν ενδιαφέρεται τόσο για έναν παίκτη που δεν μπορεί να αγωνιστεί  σαν πλέι-μέικερ και όπως αναφέραμε και προηγουμένως κινείται για παίκτες στις θέσεις 1-2 με έφεση στο σκοράρισμα και όχι τόσο για έναν παίκτη στο στυλ του Ντοζίερ.

Συνολικά στην Euroleague, μέτρησε 9,2 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3,1 ασίστ και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο. Ο 27χρονος ήρθε την περασμένη σεζόν για πρώτη φορά στην Ευρώπη, καριέρα στο ΝΒΑ, έχοντας φορέσει τη φανέλα των Θάντερ, των Σέλτικς, των Νάγκετς και των Κινγκς.

Στο Ντένβερ έκανε και την καλύτερή του σεζόν το 2020-21, μετρώντας 7,7 πόντους και 3,6 ριμπάουντ σε 21 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ