Γκριγκόνις: «Κάτι σαν υπερομάδα ο Παναθηναϊκός με Μπράουν – Θα είμαστε στην κορυφή»

Γκριγκόνις: «Κάτι σαν υπερομάδα ο Παναθηναϊκός με Μπράουν – Θα είμαστε στην κορυφή»

Ο Μάριους Γκριγκόνις για τη μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν και πόσο θα ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό

Η Λιθουανία επικράτησε της Σλοβενίας σε φιλική αναμέτρηση και λίγο μετά τη νίκη της Εθνικής του ομάδας ο Μάριους Γκριγκόνις κλήθηκε να σχολιάσει τη μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό και την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης: Ελβετία – Γερμανία 1-1: «Κανονιά» του Φίλκρουγκ στις καθυστερήσεις και πρώτα τα «πάντσερ»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκριγκόνις για:

-τις λίγες μέρες άδειας που είχε: «Είναι ωραίο να επιστρέφεις στην εθνική ομάδα, αν και θα ήθελα να ήμουν στην Ελλάδα και σε κάποια παραλία τώρα. Ήταν μια μακρά σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλή χαρά στο τέλος».

-τον ρόλο που έχει στη Λιθουανία σε σχέση με τον Παναθηναϊκό: «Είναι δύσκολο να πας από το ένα σύστημα στο άλλο, απλώς πας και προσπαθείς για το καλύτερο. Το επίπεδο του παιχνιδιού και της ποιότητας είναι ίσως λίγο διαφορετικό, ειδικά στα γκαρντ. Εδώ (στη Λιθουανία) ο προπονητής μού δίνει περισσότερα σουτ».

-την πρόσκληση στον Μοτιεγιούνας να έρθει στο ΟΑΚΑ: «Δεν ξέρω αν θα έχει πρόταση ή όχι. Δεν έχω λόγια να περιγράψω την ενέργεια και την ατμόσφαιρα. Πρέπει να βιώσεις τη ζωή στην Ελλάδα με τέτοιους οπαδούς. Πρέπει να έχεις αυτή την εμπειρία, δεν μπορείς να την περιγράψεις. Ο Ντονάτας σε αυτή την ηλικία ξέρει τι χρειάζεται ο ίδιος».

-την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν: «Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει. Θα είναι απαραίτητο να φέρουμε περισσότερες μπάλες στα παιχνίδια. Γενικά είναι καλό που ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει πολύ ψηλά. Θα είναι κάτι σαν υπερομάδα, γιατί ανακαινίζουν και το γήπεδο. Πιστεύω πως θα είμαστε στην κορυφή».

-το γεγονός ότι ο Κουζμίνσκας έγινε αρχηγός της Λιθουανίας: «Δεν ξέρω γιατί τον επέλεξαν, δεν συμμετείχα στη διαδικασία (γέλια). Έχει παίξει στην εθνική πολλά χρόνια, είναι πολύ έμπειρος και έχει δει πολλές γενιές να περνάνε από την ομάδα. Η έννοια του αρχηγού σιγά-σιγά φθίνει, αλλά εκείνος είναι ο μεγαλύτερος, τον ακούμε και τον ακολουθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ