Τι λένε στη Σερβία για τη σχέση Μπαρτζώκα – Κάνααν

Τι λένε στη Σερβία για τη σχέση Μπαρτζώκα – Κάνααν

Με αφορμή την μετακίνηση του Αϊζάια Κάνααν στον Ερυθρό Αστέρα, οι Σέρβοι σχολίασαν την σχέση του Αμερικανού με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αϊζάια Κάνααν, που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, με προορισμό το Βελιγράδι. Ο Αμερικανός γκαρντ αποχαιρέτησε τους Πειραιώτες με ένα μήνυμα στα social media, εκφράζοντας και ένα παράπονο για τον χρόνο συμμετοχής του.

«Ξέρετε ότι έδωσα όσα είχα όταν μου το επέτρεψαν», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο 32χρονος, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να σχολιάζει το μήνυμα του πρώην παίκτη του στο σεμινάριο προπονητών της Euroleague. «Στην ανακοίνωσή όταν έφυγε τόνισε ότι ‘έδωσα την καρδιά μου, όσο μου το επέτρεψαν’. Πάνω κάτω παραπονέθηκε για τον χρόνο συμμετοχής του», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Διαβάστε επίσης: Ελβετία – Γερμανία 1-1: «Κανονιά» του Φίλκρουγκ στις καθυστερήσεις και πρώτα τα «πάντσερ»

Με αφορμή λοιπόν την μετακίνηση του Κάνααν στον Ερυθρό Αστέρα, το σερβικό «Telesport» έκανε ένα θέμα για την πορεία του Αμερικανού γκαρντ και μεταξύ άλλων σχολίασαν την σχέση του με τον Έλληνα τεχνικό, θέλοντας να τονίσουν το γεγονός πως ο Αμερικανός γκαρντ «στο τελευταίο στάδιο της καριέρας του πως έχει αυτή την πείνα να αποδείξει την επιθυμία να παίξει».

«Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήδη επέκρινε τον πρώην παίκτη του (σ.σ. τον Κάνααν) γιατί, σύμφωνα με την εκτίμησή του, παραπονέθηκε για τον χρόνο συμμετοχής στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του. Αν και αυτό από μόνο του δεν είναι λόγος για περιττές ερμηνείες, η εντύπωση είναι ότι δείχνει ακόμη και στο τελευταίο στάδιο της καριέρας του πως έχει αυτή την πείνα να αποδείξει την επιθυμία να παίξει», αναφέρουν στην Σερβία για την σχέση του Έλληνα τεχνικού με τον Αμερικανό γκαρντ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ