Ράντονιτς: «Δεν θέλω να σχολιάσω όσα είπε ο Γκριγκόνις, συγχαρητήρια σε εκείνον και τον Παναθηναϊκό»

Ράντονιτς: «Δεν θέλω να σχολιάσω όσα είπε ο Γκριγκόνις, συγχαρητήρια σε εκείνον και τον Παναθηναϊκό»

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της Euroleague έδωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι πάνω σε όσα είχε αναφέρει ο Μάριους Γκριγκόνις για εκείνον.

Ένας από τους προπονητές που βρέθηκαν στο συνέδριο της Euroleague ήταν ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος μίλησε στη NOVA για την πρώην ομάδα του τον Παναθηναϊκό.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για όσα είχε ο Μάριους Γκριγκόνις για εκείνον κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την κατάκτηση της Euroleague, ωστόσο δεν θέλησε να πει κάτι δίνοντας απλά συγχαρητήρια σε όλους.

Οι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς:

Για τον φετινό Παναθηναϊκό και τις διαφορές με τον δικό του: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη σπουδαία σεζόν, ήταν η καλύτερη ομάδα της σεζόν. Μπορούμε να συζητήσουμε πολλά για τις διαφορές. Ο Αταμάν είναι εκπληκτικός προπονητής, πήρε τις Euroleague με την Αναντολού Εφές, τώρα με τον Παναθηναϊκό. Ήταν απίστευτη και η ατμόσφαιρα του κόσμου. Άξιζαν να το πάρουν, το πήγαν βήμα – βήμα».

Για το αν θα ήθελε να απαντήσει στον Μάριους Γκριγκόνις και όσα έχει πει γι’ αυτόν: «Θέλω να πω συγχαρητήρια και στον Μάριους για τη σπουδαία σεζόν και τα τρόπαια. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο. Εγώ είμαι προπονητής, εκείνος είναι παίκτης. Θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό και εκείνον για την κατάκτηση της Euroleague».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ